DECESE

* Cu sufletele îndurerate, după o lungă și grea suferință, ne despărțim de iubitul nostru

CONSTANTIN CORODEANU,

în vârstă de 78 ani. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul bun și obosit de atâta suferință în Împărăția Sa, alături de cei buni și drepți. Înmormântarea va avea loc vineri, 7 ianuarie, ora 15.00, din Capela Frențiu. Familia îndoliată.

 

* Suntem alături de familia Corodeanu Geta și Gabi, acum, când cu mare durere în suflete se despart de dragul lor soț și tată, vecinul nostru,

CONSTANTIN CORODEANU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească. Paula, Cristian și Adi Țărău.

 

* Suntem alături de prietenul nostru, Gheorghe Bogdan şi familia lui, în această grea perioadă pricinuită de decesul celui mai bun frate,

TRAIAN BOGDAN.

Sincere condoleanţe familiei: soţie şi fiu, greu încercaţi. Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în Împărăţia Sa! Fam. Victoria şi Pavel Mercea. (43)

 

* Anunţăm cu durere în suflet decesul mult iubitei noastre mătuşi,

FLORICA FLORA,

născută LĂZUREAN, la vârsta de 82 de ani. Stâlpul va avea loc azi la ora 17.30, iar înmormântarea vineri, de la ora 11.00, ambele la Capela Orăşenească, Cimitirul Rulikowski. Dumnezeu să o ierte! Veşnică să îi fie pomenirea! Fam. Lăzurean Sălăgean Dorel. (46)

 

* Un ultim rămas bun mătuşii noastre,

FLORICA FLORA,

născută LĂZUREAN, de 82 ani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Lazurca Marius. (47)

 

* Cu adâncă durere şi tristeţe în suflet îmi iau rămas bun de la cumnata mea,

FLORICA FLORA,

născută LĂZUREAN, 82 ani. Dumnezeu să îi ierte sufletul cel bun! Fam. Persida Lăzurean cu fiul Dan Lăzurean, din Arad. (48)

 

* Ne despărțim cu sufletele îndurerate de dragul nostru verișor,

PUIU BOIȚ,

plecat fulgerător dintre noi. Bunul Dumnezeu sa-l așeze lângă cei drepți, iar familiei sale să-i dea puterea de a trece peste această durere. Marioara și Nelu Cabău cu familia, din Remetea.

 

* Departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, un suflet mare plin de dragoste și de o credință vie, a plecat dintre noi într-o lungă călătorie, lăsând inimile noastre zdrobite de durere. Era sprijinul nostru, era însăși viața, cea mai bună SOȚIE, MAMĂ, SOACRĂ și BUNICĂ,

STELUȚA BETEA,

din Oradea. Am vrea să răzbată până dincolo de mormânt iubirea ce ți-o purtăm, mulțumiril.pentru tot ce ai făcut pentru noi, pentru tot ce ai însemnat, pentru dragoste. Ești acoperită de dragoste și recunoştință, de prețuire și de admirație. Dormi în pace,

dragă STELUȚA!

Soțul Doru, fiica Dora cu soțul Călin și nepoata Cristinuța. Înmormântarea va avea loc în data de 7 ianuarie 2022 de la ora 12.00 la Capela Hașaș. (45)

 

 * Mulțumesc, iubită mamă,

Steaua mea din zori de zi

Pentru tine, dragă mamă Soarele a răsărit!

Dar te-ai dus, iubită mamă

Sus spre stele... și-ntre ele

Vei simți iubirea noastră...

Ne vom lua rămas bun de la cea care a fost cea mai iubită mamă, bunică și străbunică,

FLORICA MAIER,

vineri, 7 ianuarie 2022, ora 13.00, de la Capela Frențiu. Drum lin spre veșnicie... Fiica Lici cu familia.

 

* Aduc un omagiu celei care a fost mama, bunica şi străbunica noastră nepreţuită,

FLORICA MAIER,

lumina noastră călăuzitoare, un suflet nobil şi altruist, un om de o rară distincţie şi demnitate, un model de viaţă cu care am fost binecuvântaţi şi pentru care vom fi etern recunoscători. Pentru grija, protecţia şi dăruirea ei neobosită, nu vom putea niciodată să îi mulţumim îndeajuns. Buni, rămâi icoana sfântă a vieţii mele, care mă va călăuzi întreaga viaţă. Drum lin printre stele, de unde sper să ne veghezi pentru totdeauna. Cu neţărmurită dragoste, mult iubita ta strănepoată, Maria, nepoata ta, Monica cu soţul Cătălin.

 

* Pios omagiu în memoria celei care a fost nașa mea,

FLORICA MAIER,

un suflet nobil, un exemplu pentru cei din jurul său, acum la trecerea sa la cele veșnice. Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăția Sa! Suntem alături de Lici și de familia sa, în aceste momente grele. Sincere condoleanțe! Familia Popescu și Carmen Ciursaș.

 

COMEMORĂRI

* Profund omagiu de durere, neuitare și respect la un an de când ai plecat în veșnicie dragul nostru

VIOREL ȘERBAN,

preot în Valea Mare de Criș. Mereu prezent în gândurile, sufletele și rugăciunile noastre. Odihnă veșnică! Mătușa Doina, verișorii Florin cu familia și Mihaela cu familia.

 

* 6 ianuarie 2021.

Ai lăsat trecutul în pacea sa neliniștită plecând în veșnicie, dragul nostru

DUMITRU GEABURU,

dar ești întotdeauna și oricând cu noi. Dormi în pace! Familia. (35)

 

* Azi, 6 ianuarie, comemorăm 40 de zile de la plecarea dintre noi a iubitului nostru soț, tată, socru și bunic,

TEODOR ROMAN.

Pentru dragostea cu care ne-a înconjurat, va rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soția Florica, fiul Florin, nora Mia și nepoata Teodora. (41)

 

* Durere, tristețe și dor retrăim acum la 40 de zile de când a plecat de lângă noi iubita noastră mamă, soacră, bunică, străbunică și mătușă

MINERVA MARIA COPĂCEANU.

Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 8 ianuarie, ora 10.00, la Biserica „Sf. Gheorghe” str.Magheru. Bunul Dumnezeu să odihnească în pace acest suflet bun și iubitor! Te vom păstra veșnic în amintirile noastre. Dan, Cornelia, Călin, Melania, Adela, Sebastian. (42)