DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de iubita noastră,

lt. col. (r.) ADRIANA GEORGETA LETIȚIA JURCA,

în vârstă de 66 ani. Ne rugăm bunului și milostivului Dumnezeu să te odihnească și să te ierte de toate păcatele. A fost o mamă iubitoare, cu un suflet bun și blajin. Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște! Înmormântarea are loc azi, 6 iulie, ora 11.00, Capela Orășenescă din Cimitirul Municipal Rulikowski, Oradea. Fiii Andrei și Iulian cu Patricia. (1685)

 

* Cu tristețe și durere sufletească aducem un ultim omagiu celei care a fost

lt. col. (rtr.) ADRIANA JURCA,

un om de onoare, cinstit și modest. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace! Condoleanțe fiilor, Andrei și Iulian. Fam. col. (rtr.) Popa Dan Felician. (1695)

 

* Suntem alături de Andrei și Iulian, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a iubitei lor mame. Drum lin spre Cer, draga noastră nașă,

ADRIANA JURCA.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Finii Silviu și Adriana Laza, cu fiicele Raluca și Georgiana. (1696)

 

* Împărtăşim durerea colegului nostru, Iulian şi a fratelui său, Andrei, azi când îşi conduc pe ultimul drum spre cele veşnice pe cea care le-a fost o mamă devotată,

ADRIANA JURCA.

Odihnă veşnică în Împărăţia Cerurilor alături de Aleşii Domnului. Linişte, pace şi tărie sufletească pentru Iulian şi Andrei. Condoleanţe familiei şi celor apropiaţi!

Dentamir, laborator dentar.

 

* După o grea suferinţă a plecat spre o lume mai bună dragul nostru soţ, tată şi socru,

prof. DAN MITRAŞCA,

kinetoterepeut. Înmormântarea are loc azi, 6 iulie, ora 13.00, din Capela Frenţiu. Odihnească-se în pace! Magda, Andrei şi Alina. (1692)

 

* Am asistat neputincioși în a opri cursul destinului celui care în toată activitatea lui, i-a ajutat pe ceilalți să-și reia verticalitatea și să-și continue viața,

prof. DAN MITRAŞCA.

A trăit demn și onest și s-a stins în tăcere fără să deranjeze pe nimeni. Amintirea sa va rămâne mereu în inima colegilor de la Neurologie Spital Județean Oradea. Suntem alături de Magda și Andrei, în aceste clipe grele ale despărțirii. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dr. Alexandra Comănescu. (1694)

 

* Un ultim omagiu adus domnului

profesor DAN MITRAŞCA,

din partea colegilor din cadrul secției Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! (1693)

 

 

* Cu durere în suflete anunțăm moartea fulgerătoare a soțului și tatălui,

FLORIN MARIUS MIHEȘ,

în vârstă de 54 ani. Înmormântarea are loc azi, 6 iulie 2022, ora 12.00, Capela Hașaș. Soția Laura și fiul Vlad.

 

* Suntem alături de voi, Mariana și Marius, Gabi și Hani și vă împărtășim durerea pierderii mamei voastre dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să-i așeze sufletul său blând între cei drepți, iar vouă să vă dea putere și alinare în aceste clipe de grea încercare. Sincere condoleanțe întregii familii! Florica și Radu Ujoc.

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de buna noastră cumnată,

RAVECA LONTIȘ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Cumnații Alexandru și Ioan. (1697)

 

COMEMORĂRI

* Astăzi se împlinesc 24 de ani de când ai plecat la cele veșnice dragul meu soț,

IOAN SĂVESCU.

Pentru bunătatea ta vei fi veșnic în inima mea. Mulțumesc celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Dormi în pace, suflet bun! Soția Florica. (1599)

 

* Se împlinesc 6 săptămâni de când cea care a fost draga noastră soție, mamă, soacră și bunică,

EMILIA HAȘ,

a plecat dintre noi în veșnicie. Ne rugăm ca Dumnezeu să așeze sufletul ei unde cei drepți se odihnesc. Parastasul de pomenire va avea loc în data de 9 iulie 2022, ora 9.00, la Biserica ortodoxă „Sfinții Trei Ierarhi” din Oradea. Soțul Traian, fiul Nadir cu soția Daniela, nepotul Loris.