DECESE

 

* Sub mâna asta de țărână

Unde pe toți ne cheamă Domnul

Dormiți-vă cu dulce somnul.

HERMINA HAIAS,

ILONA-MARIA-JULIANNA TASI,

IOAN LIBER,

JANOS-ARPAD ARANYICS,

IOAN ORBAI,

ANA DAN,

IULIANA TOTH,

SEBASTIAN-GHEORGHE MĂDĂRAS,

EMIL NEDELCU,

KATALIN BALOGH,

IOAN ȚARCĂ,

ELISAVETA TARAU.

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop La Capătul Drumului S.R.L.

 

* Sincere condoleanţe şi compasiune transmitem colegului nostru Dragomir George, la despărţirea de mama dragă. Dumnezeu să o odihneacă în pace! Colegii din Departamenul de Inginerie Mecanică şi Autovehicule a Facultăţii IMT. (1422)

 

* Suntem alături de colegul nostru George Dragomir, la marea durere a pierderii mamei sale dragi. Sincere condoleanţe! Călin şi Marius Băban. (1423)

 

* Cu durere în suflete ne despărţim de dragul nostru tată, socru, bunic şi străbunic,

GHEORGHE PĂSULA,

de 94 ani, care după o grea suferinţă ne-a părăsit. Amintirea lui va rămâne veşnic în inimile noastre. Ne-a sfătuit şi ne-a îndrumat paşii în viaţă, a fost un model de caracter puternic şi cinstit. Îţi mulţumim şi îl rugăm pe Dumnezeu să-ţi aşeze sufletul bun acolo unde drepţii se odihnesc! Rămas bun, suflet blând! Slujba de înmormântare are loc în Oradea, azi, 6 iunie 2022, la ora 13.00, la Capela Haşaş. Fiica Dorina, ginerele Nelu, nepoţii Romina şi Alex, strănepoata Sonia. (1424)

 

* Întristaţi ne despărţim de scumpul nostru bunic şi străbunic

GHIURI,

de 94 ani, model de bunătate şi înţelpciune. Mulţumim pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică! Nepoata Romina, soţul Iacob şi strănepoata Sonia. (1425)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând o amintire dureroasă a scumpului nostru bunic

GHIURI,

care ne-a iubit şi ne-a încurajat mereu. Dormi în pace, suflet bun. Nepotul Alex şi soţia Alexandra. (1426)

 

* Împărtășim durerea nepoatei noastre Dorina și a familiei sale, la trecerea în lumea umbrelor a tatălui, socrului și bunicului drag

GHIURI PĂSULA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică alături de cei dragi plecați devreme dintre noi. Nepoatele Viorica și Livia cu familiile. (1430)

 

* Cu durere în suflet anunţăm plecarea dintre noi a dragei noastre mame, bunici, soacre, cumnatei

ELISABETA MIHELE.

Dumnezeu să o odihneacă în loc cu verdeaţă. Familia îndurerată. (1427)

 

* În momente grele, de despărțire, când cuvintele sunt prea simple, suntem alături de farmacist primar șef Corina Neamțu la despărțirea de MAMA, ființa mult iubită, puternică, înțeleaptă și călăuzitoare

FLORUTA VERICA.

Dumnezeu s-o ierte și să-i odihnească sufletul credincios de-a dreapta Sa. Sincere  condoleanțe. Colectivul Farmaciilor Spitalului Clinic Judetean de Urgență Oradea.

 

* Suntem alături de familia Corina și Ovidiu Neamțu în durerea pricinuită de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia Anca și Florin Blaga.

 

* După 61 de ani de căsnicie, sufletul soțului meu drag

inginer IOAN ȚARCĂ,

de 87 de ani, pleacă sus la Bunul Dumnezeu să-mi pregătească și mie un loc lângă el, în Împărăția lui Dumnezeu. Înmormântarea are loc astăzi, 6 iunie 2022, ora 15.00, la Capela Municipală. Dumnezeu să-l odihnească în pace alături de toți Sfinții Săi! Mult îndurerată soția Maria Țarcă. 

 

* Legătura între suflete este iubirea, ce nu moare niciodată! Noi cei rămași aici pe pământ, strâns uniți în dragoste pentru tatăl, socrul și bunicul nostru drag

ing. IOAN ȚARCĂ,

ne rugăm ca sufletul său bun să ajungă în Lumina Sfântă a Raiului Ceresc! Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică! Fiul Ioan Țarcă cu soția Naiana și fiul Dan Ioan. 

 

* Stâlpul familiei noastre, tatăl, socrul și bunicul drag

ing. IOAN ȚARCĂ,

pleacă astăzi spre Ceruri, ducând cu el toată dragostea, respectul și amarele noastre lacrimi de despărțire. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dăruiască viață veșnică în Raiul Său cel Sfânt! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiica Alina Cărăban cu soțul Mihail și fiica Maria.

 

* În aceste clipe grele, când sufletele noastre plâng la despărțirea de tatăl, socrul și bunicul nostru drag

ing. IOAN ȚARCĂ,

aducem omagiul nostru celui ce a fost și veșnic va rămâne în inimile noastre, icoana părintelui înțelept, erudit și iubitor a familiei noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiul Radu-Cătălin Țarcă cu soția Gabriela și copiii Ianina și Bogdan.

 

* Sunt alături de cuscra mea Maria Țarcă și de întreaga familie, în aceste momente grele când se despart de dragul lor

IOAN ȚARCĂ. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe. Cuscrul Nicolae Ursu-Măhăra.

 

* Împărtășim durerea cuscrei noastre Maria Țarcă, a ginerelui nostru Radu-Cătălin și a întregii familii, la despărțirea de bunul lor soț, tată, socru și bunic,

IOAN ȚARCĂ. 

Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică! Cuscrii Iosif și Maria Farcaș. 

 

* În aceste momente dureroase, suntem alături de familia Țarcă, la plecarea spre veșnicie  a soțului, tatălui și bunicului lor

ing. IOAN ȚARCĂ.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa și să-i mângâie familia îndurerată. Fam. Tripe Vidican Aron și familia Tripe Vidican Călin. 

 

* Suntem alături de familia Țarcă în durerea pricinuită de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegii din departamentul de Inginerie Industrială.

 

* În aceste clipe grele, suntem alături de mătușa Mia și verișorii Nelu, Alina și Cătălin, la despărțirea de cel care a fost un soț bun, un tată și bunic iubitor,

IOAN ȚARCĂ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească! Nepotul Vali Popoviciu cu familia. (1431)

 

* Ştiam de suferinţa prin care trece unchiul

IOAN ȚARCĂ

şi totuşi speram ca el să mai poată rămâne. Dar ceasul despărţirii a sosit, dragă mătușă Mia și verișori, Nelu, Alina și Cătălin, lăsând în urmă un gol imens în inimile voastre. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa și vouă să vă mângâie sufletele! Nepoata Adriana cu familia. (1432)

 

* Fie ca bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze, mătușă Mia și verișori, Nelu, Cătălin și Alina, și să vă aline durerea în această perioadă de mare tristețe sufletească, când unchiul

IOAN ȚARCĂ,

a decis să ne părăsească. Sincerele noastre condoleanțe! Nepoata Corina cu familia, din Cluj. (1433)

 

* Cu profundă tristețe ne luăm rămas bun de la unchiul

ing. IOAN ȚARCĂ.

Gânduri de mângâiere și sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Dan și Mihai Dobraș cu famiiile.

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de bunul și dragul nostru unchi

ing. IOAN ȚARCĂ,

acum, când sufletul său nobil pleacă în eternitate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Familia Silviu Dobraș.

 

* Suntem alături de colegul nostru, prof. dr. ec. habil Țarcă Radu Cătălin și familia lui, în durerea pricinuită de decesul tatălui, socrului și bunicului iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul departamentului de Mecatronică. (1434)

 

* Sincere condoleanțe familiei Țarcă, la pierderea tatălui, socrului și bunicului iubit. Odihnă veșnică. Fam. Mirela și Sorin Pater. (1435)

 

* Cu sufletul copleșit de durere, sunt alături de sora mea Maria, nepoții Ioan, Alina și Radu-Cătălin, cu familiile lor, la despărțirea de soțul, tatăl și bunicul inegalabil

ing. IOAN ȚARCĂ,

trecut la cele veșnice după o viață trăită în Demnitate, Credință, Respect și multă Iubire față de familie și semeni. Dumnezeu să-i odihnească sufletul bun între aleșii Săi. Familiilor îndurerate mângâiere și alinare. Floarea Băbălai. (1436)

 

* Un gând de alinare pentru tuși Mia, verișorii Neluțu, Alina, Cătă și familiile lor, acum când se despart de cel care le-a fost soț, tată și bunic

ing. IOAN ȚARCĂ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mirela și Marcel Dan cu familia. (1437)

 

* Suntem alături de tuși Mia, verișorii Neluțu, Alina și Cătă cu familiile lor, la ceas de despărțire de cel care le-a fost soț, tată și bunic

ing. IOAN ȚARCĂ.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Radu Băbălai cu familia. (1438)

 

* Sincere condoleanțe și compasiune transmitem colegilor noștri, Țarcă Ioan și Țarcă Radu, la despărțirea de tatăl lor drag. Dumnezeu să-l odihnească. Colegii din Departamentul de Inginerie Mecanică și Aurovehicule a Facultății IMT. (1439)

 

* Împărtăşim durerea familiilor Ioan și Cǎtǎlin Țarcă, la despărţirea vremelnică de tatǎl lor. Dumnezeu să-L odihnească în pace iar pe voi să vă mângâie. Fam. Mihai şi Othilia Groza.

 

* Cu durere în suflet regretăm dispariția fratelui și cumnatului nostru

DUMITRU TENCHE,

din Săbolciu. Transmitem sincere condoleanțe cumnatei Maria și fiilor Mircea, Sandu și Marius. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

 

* Cu adâncă durere în suflet, Clubul Sportiv „Bihorul” și iubitorii fotbalului beiușean sunt alături de familiile Alin și Cristian Marcu prin decesul mamei lor,

STELA MARCU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Condoleanțe familiei. Nelu și Liviu Bondor.

 

* O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum familiei îndoliate, la despărțirea de colega noastră

dr. CARMEN OLARU.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Dr. Carmen Pantiș, Colegiul Medicilor Bihor.

 

* Un sincer gând de alinare pentru îndurerata familie. În aceste clipe de grea încercare ne luăm rămas bun de la colega noastră

dr. IUDITA JUDEA.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Dr. Carmen Pantiș, Colegiul Medicilor Bihor.

 

* Gânduri de mângâiere și alinare familiei, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a colegului nostru

dr. IOAN BĂLAJ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Dr. Carmen Pantiș, Colegiul Medicilor Bihor.

 

* Un gând de mângâiere şi alinare dragei noastre colege Alina Cărăban în aceste momente triste şi grele la despărţirea de tatăl ei. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăţia Sa! Sincere condoleanţe şi compasiune familiei îndurerate. Colectivul Departamentului de Chimie al Facultăţii de Informatică şi Ştiinţe.

 

 

* Împărtăşim durerea prietenilor noştri Alina, Cătălin şi Ioan în marea durere pricinuită de pierderea bunului lor tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Oana şi Iulian Stănăşel.

 

* După o lungă suferință a încetat din viață scumpul nostru frate din Lelești, comuna Buntești,

TODERICI DUMITRU

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Condoleanțe familiei îndoliate. Înmormântarea va avea loc miercuri, 8 iunie 2022, ora 13.00, în satul Lelești, la numărul 1. Familia Toderici Avram.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Un omagiu de prețuire și neuitare aducem acum, la împlinirea a trei ani, de când a plecat spre cele veșnice, scumpul nostru soț, tată, socru și bunic

GHEORGHE MĂLAN.

Ne-ai lipsit ieri, ne lipsești azi, ne vei lipsi și mâine. Nu te vom uita niciodată. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Mulțumim celor care-i vor păstra o clipă de amintire. Veșnic îndurerați, soția Mariana, fiii Adi și Cristi, cu familiile lor. (1428)

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea și nu poate alina durerea din sufletele noastre. Dorul de tine ne copleșește, simțindu-ți peste tot prezența, fiindcă ai plecat dintre noi în urmă cu 1 an, dragul nostru soț și tată,

ec. PETRICĂ CREȚ.

Dumnezeu să-ți odihnească sufletul nobil în liniște și pace în Împărăția Sa Cerească! Vei rămâne mereu în nimile noastre. Soția ta Mariana și fiul tău iubit, Cosmin. (122)