DECESE

 

* Împărtășim durerea familiei prietenului nostru Siluș și ne exprimăm profunda noastră compasiune în aceste momente de tristețe și suferință când se despart de dragul lor tată, socru și bunic,

ing. VASILE COCIUBA.

Fie ca bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l primească printre aleșii Săi și să-i asigure odihna veșnică în Împărăția Sa cerească. Dr. Porumb Maria, dr. Cristian și dr. Șerban Porumb cu familiile lor. (5065)

 

* Am aflat cu întristare de trecerea la cele veșnice a prietenului meu,

CORNELIU TOGOR.

Sunt alături de colega mea, Cristina Popa, în această grea încercare, acum când se desparte de iubitul tată. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace iar pe familie să o întărească. Ing. Octavian Bara cu familia.

 

* Sunt alături de colega mea, Cristina Popa la ceas de întristare, acum când se desparte de iubitul tată. Îl rog pe Bunul Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească, iar pe ea să o întărească. Adriana Ivan cu familia.

 

* Suntem alături de colega noastră, Cristina Popa, în aceste momente dificile în care se desparte de tatăl drag. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească. Conducerea Auto Bara și colectivul direcției economice SC Auto Bara & Co.

 

* Transmitem sincere condoleanțe colegei noastre Cristina Popa, la pierderea scumpului tată. Dumnezeu să îl ierte și să-l așeze de-a dreapta Lui. Colectivul Auto Bara.

 

* Sunt alături de colega și prietena mea din copilărie, Cristina Popa, acum când se desparte de iubitul tată,

NUNU TOGOR.

Cu chipul lui blând, ne-a vegheat copilaria, adolescența și viața de adult. Va continua să vegheze în continuare de dincolo de bolta de cleștar a Cerului! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace. Familia Onciu și Ioana, Anastasia și Marius Mihuți.

 

* Împărtășim durerea colegei noastre, doamna judecător Popa Aurora, și ne exprimăm profunda compasiune, în aceste momente de tristețe și suferință, la despărțirea de soțul său. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Curții de Apel Oradea. (5069)

 

 

COMEMORĂRI

* Au trecut cinci ani de lacrimi și regrete de când ne-a părăsit scumpul nostru soț, tată, socru și bunic

GHEORGHE MĂLAN.

A fost un părinte exemplar și un soț și bunic iubitor. Amintirea lui va rămâne vie în inimile noastre. Mulțumim tuturor celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Veșnic îndurerați, soția Mariana, fiii Adi și Cristi, cu familiile lor.