DECESE

 

* O rugăciune, gândul meu de iubire, flori şi multe lacrimi este tot ce îţi mai pot oferi acum, când sufletul tău este chemat în ceruri, lăsând o soţie îndoliată şi veşnic nemângâiată. Te-am iubit şi am să te păstrez în inima mea, dragul meu soţ,

PETRU COROI,

de 62 ani. Dumnezeu să te odihnească în pace! Stâlpul va avea loc azi, ora 18.30, la Capela Municipală, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 7 mai, ora 13.00, de la Capela Haşaş. Îndurerata ta soţie, Dorina.

 

* Un suflet minunat, plin de dragoste şi credinţă, s-a înălţat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă durere şi tristeţe. Nu vom uita niciodată grija şi dragostea cu care ne-ai înconjurat scumpul nostru tată, socru şi bunic,

PETRU COROI.

Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău şi să-ţi dea odihnă veşnică. Veşnic îndoliaţi: fiica Cristina cu soţul Călin şi scumpii tăi nepoţi, Rareş şi Raul.

 

 

* Nimeni şi nimic nu va putea umple golul creat de pierderea dragului nostru tată şi socru,

PETRU COROI,

plecat prea devreme dintre noi. Te-am iubit pe pământ şi te vom iubi şi în ceruri. Bunul Dumnezeu să te aşeze acolo unde cei drepţi se odihnesc! Mult întristatul tău fiu Ovidiu cu soţia Lavinia.

 

* A plecat încă un părinte, socru și bunic drag,

PETRU COROI.

Bunul Dumnezeu să îi netezească drumul spre ceruri și să le dea celor rămași puterea de a suporta durerea. Suntem cu sufletul alături de voi, finii noștri dragi, în aceste clipe grele. Nașii, fam. pr. Krenek.

 

* Cu gânduri de mângâiere şi alinare mă alătur durerii prin care trec cuscra Dorina și nora Cristina cu familia, în aceste clipe de durere când se despart de iubitul lor soţ, tată, socru și bunic

PETRU COROI.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Rodica Simoc. 

 

* Când pleacă la ceruri un soţ, părinte, bunic, socru, un om drag, rămân în suflete amintirile! Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe

PETRU COROI,

și să-i mângâie pe toți cei dragi ai săi! Fam. Suciu Laviniu şi Anca.

 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame, bunici și străbunici

MARIA CRISTEA

(născută ACHIM), în vârstă de 90 ani. Slujba de înmormântare are loc azi, 6 mai 2022, ora 11.00 la Capela Municipală. Odihnească-se în pace. Fiul Ioan Liviu, nora Gabriela, nepoții Liviu Gabriel cu soția Mihaela și Lucia-Diana cu soțul Viorel, strănepoatele Alesia Carina și Mara Georgiana. (1210)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe colegei noastre, Cristea Gabriela, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soacrei sale dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

 

* Suntem alături de familia îndurerată, aducând un pios omagiu celui care a fost soț, tată și bunic drag,

TEODOR PETRUȚ.

Fie ca amintirea lui să rămână veșnică. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe celor îndureraţi! Fam. Silaghi Marius și Helga.

 

* S-a dus prea repede un OM și ajutor de nădejde,

 PETRUȚ.

Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe întregii familii! Sălăgian N.

 

* Un gând de mângâiere pentru Andrei Ivancov și familia sa, la marea durere pricinuită de pierderea celei care le-a fost mamă, soție și bunică,

MIHAELA IVANCOV.

O lumânare aprinsă și gândurile noastre sunt alături de voi. Sincere condoleanțe! Codrin, Raul și Talida, Eugen și Andrada, Robert și Bianca.

 

* Suntem alături de Ivancov Andrei, la despărțirea de mama sa,

MIHAELA IVANCOV.

Un gând de alinare și sincere condoleanțe! Colectivul Clubului de Handbal ALPHA ORADEA.

 

* Singurul meu frate, pe care l-am iubit enorm și pentru care am făcut tot ce a fost posibil spre a-i alina suferința, fost ofițer de muzică în Sibiu,

DĂNUȚ OSWALD

a trecut în neființă după o lungă și grea suferință, la vârsta de doar 54 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în liniște. Cu lacrimi în ochi pentru totdeauna, fratele Ioanicoa cu soția Irina. (1212)

 

* Mă doare sufletul și sufăr după nepotul meu drag, fost ofițer de muzică în Sibiu

DĂNUȚ OSWALD

care a trecut în veșnicie la vârsta de 54 ani, după o boală incurabilă. Îl rog pe bunul Dumnezeu să-l așeze în ceata îngerilor, unde va cânta mereu. Îndurerată pentru totdeauna, tușica Luci Ciuclea și nepotul Cosmin. (1211)

 

* Gândul meu se îndreaptă acum spre colega mea Adriana Ardelean şi soţul Nelu Ardelean, la ceas de grea cumpănă, acum când se desparte de iubita mamă şi soacră,

ANAMARIA NUŢIU.

Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! Director General Auto Bara, Octavian Bara.

 

* Suntem alături de colega noastră, Adriana Ardelean, acum când se desparte de scumpa mamă. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! Echipa Auto Bara.

 

* Suntem alături de familia Sabău Viorel, din satul Vărzarii de Jos, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a mamei, bunicii şi străbunicii,

(Nană) MARIE.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanţe şi întreagă compasiune! Surata şi vecina de peste drum, Florica lui Avrămuţ şi familia Nicu şi Carmen Micle, din Timişoara, împreună cu copiii Andrei şi Andreea.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Pios omagiu de prețuire și un gând de veșnică aducere aminte pentru draga noastră mamă, soacră, mătușă și soră, la împlinirea a 10 ani de când își doarme somnul de veci,

doctor MARIA COROIU,

medic primar de obstetrică-ginecologie. Să-i fie somnul lin și îngerii aproape. Recunoștință celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia. (97)

 

* Se împlinește un an de când a trecut la cele veșnice dragul nostru soț, tată, socru, bunic și cuscru

FLORIAN COTEȚIU.

Te vom păstra mereu în inimile noastre. Parastasul de pomenire va avea loc în data de 8 mai, la biserica din satul Șumugiu. Soția Maria, fiii Florin și Daniel, nora Flavia, adorata lui nepoată Jessica-Maria, cuscrii Gheorghe și Maria. (1159)

 

* A trecut un an de la plecarea la cele veșnice a scumpei noastre soții, mame, bunici, străbunici, cuscre

VIORICA ARDELEAN.

Îi vom păstra vie amintirea în sufletele noastre îndurerate. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace. Familia îndurerată. (1196)

 

* Când te-ai stins din viață, în urmă cu 3 ani, dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

ing. agronom FLORIN  DORIN,

am învățat să trăim fiecare zi fără tine, dar te-am păstrat undeva în adâncul inimii noastre pentru totdeauna. Nu te vom uita niciodată! Soția Viorica, fiica Alina, ginerele Claudiu și nepoata Carla-Maria. (1208)