DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea în eternitate a celui care a fost soţ, tată, bunic,

IOAN BĂRUŢA,

la vârsta de 80 ani. Vei rămâne mereu în sufletele noastre. Nu te vom putea uita niciodată! Stâlpul are loc azi, 6 octombrie 2022, la ora 17.00, la Capela Steinberger. Înmormântarea va avea loc vineri, 7 octombrie 2022, în satul Dicăneşti, la ora 12.00. Soţia Rodica, fiica Alina, ginerele Alin, nepoţii Alex şi Lucas, fiul Marius cu soţia Ruth. (2300)

 

* Suntem alături de colega noastră, Diana Borta Vereș, la trecerea în neființă a tatălui drag. Colegii de la Asociația româno-germană Alsterdorf. (2302)

 

* Suntem alături de nașa noastră Florica Roșu cu familia, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a surorii dragi,

MIA.

Sincere condoleanțe. Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar vouă să vă aline sufletele. Finii Albuț Angela și Ovidiu cu copiii Albuț Cosmin și Brigitta. (2304)

 

 

* Trecerea la cele veșnice a celui care a fost

prof. univ. dr. Sever DUMITRAȘCU  

ne-a întristat profund. A dispărut un om, conducător de muzeu, dascăl de excepție, un model uman, respectat pentru felul în care s-a respectat pe sine și pe celălalt. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fam. Aurel și Iacinta Chiriac.

 

COMEMORĂRI

* Cu multă durere în suflete comemorăm 9 ani de la trecerea în nefiinţă a iubitului nostru soţ, tată şi bunic

TEODOR LUCACIU,

din Beiuş. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Elisabeta, Doru şi Alexandru Lucaciu. (2292)