DECESE 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru soț, tată, socru și bunic

MOISIE COCOȘ,

din Petrileni. Să-ți fie drumul lin în Împărăția Domnului. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică și să-ți așeze sufletul tău bun lângă Sfinții Lui. Soția Silvia, fiii Elena și Viorel, nora Elena, nepoatele Miruna, Raluca și Daria.

 

* Suntem alături de familia greu încercată, acum, la despărțirea de cel care le-a fost soț, tată, socru și bunic,

MOISIE COCOȘ.

Fiind un mare iubitor, dar și practicant al „sportului minții”,

MOISIE COCOȘ

a fost unul dintre promotorii șahului în județul Bihor, făcând parte din echipa orașului Ștei o lungă perioadă de timp. A fost un jucător activ al acestui sport atât pe eșichier cât, mai ales, prin corespondență, fapt prin care a obținut titlul de maestru internațional de șah prin corespondență. În ultimii ani însă, datorită stării de sănătate, a trebuit să renunțe la pasiunea vieții lui, abandonând această îndeletnicire, dar nu în totalitate, deoarece tabla de șah a fost în permanență în sufletului lui, așa cum i-a fost și familia, pe care a iubit-o necondiționat. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un ultim și pios omagiu din partea Biroului Sport al ziarului ”Crișana”.

 

* Copleşiţi de durere ne despărţim de draga noastră mamă, soacră şi bunică,

ANA PIRTEA.

Preţuirea, recunoştinţa, dorul şi amintirea sa vor dăinui mereu în inimile noastre. Rugăm pe bunul Dumnezeu să aşeze sufletul său în loc luminat, cu verdeaţă, acolo unde drepţii se odihnesc. Familia îndurerată. (3332)

 

* Cu durere în suflete ne despărţim de draga noastră cumnată şi mătuşă

ANA PIRTEA.

Amintirea ei va rămâne vie în sufletele noastre. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăţia Sa! Cumnata Antiţa cu familia. (3333)

 

* Suntem alături de voi, Alina, Liciniu, Bogdan și Adriana, în aceste momente pline de durere, în care vă despărțiți de mama și bunica dragă,

ANA PIRTEA

și-L rugăm pe bunul Dumnezeu s-o aibă în paza Sa! Sincere condoleanțe! Alina și Ilarie Brihan, Mariana Onița. (3337)

 

* Transmitem întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe familiilor Venter și Pirtea, în aceste momente de grea suferință, pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei, soacrei și bunicii dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Monica Berce și Maria Negruț. (3324)

 

* În aceste momente pline de durere suntem alături de Alina și Adriana, când o conduc pe ultimul drum pe scumpa lor mamă. Dumnezeu să o așeze cu drepții, iar pe voi să vă mângâie! Mariana Venter, Albinița și Octavian Cuc. (3329)

 

* Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune dragă Alina și Adriana, la pierderea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Florica și Monica Anton. (3330)

 

* Suntem alături de colegul nostru, ing. Viorel Cocoș și îi transmitem sincere condoleanțe la despărțirea îndurerată, pricinuită de trecerea în neființă a tatălui acestuia. Colegii și conducerea SDEE TN S.A. – Sucursala Oradea.

 

* Gânduri de mângâiere și alinare pentru nepotul și verișorul nostru Pușcău Daniel și familia lui, acum când se despart, de cea mai dragă ființă, mamă, bunică și soacră,

ELISABETA PUȘCĂU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Florica Abrudan, George și Geanina, cu familiile. (3326)

 

* NICOLAE FLONTA,

născut la 23.06.1942 la Forosig, decedat la 06.04.2020 la Diosig.

Irina-soție, Felicia, Otilia, Adriana-copiii, Liviu, Cosmin-gineri, Răzvan, Ruxandra, Dinu, Mara-nepoți, Anca-soția nepotului și strănepoata Iulia anunță trecerea în neființă a celui care a fost soț, tată, socru, bunic și străbunic, un simbol de demnitate și curaj, un stâlp al familiei și un om cu multă simpatie, prietenie și dragoste față de semeni. Generozitatea lui va rămâne un exemplu veșnic și va umple golul imens, pe care îl simțim acum în suflete! (3335)

 

* Suntem alături de prietenii noștri, Felicia, Otilia, Adriana și de mama lor Irina, la durerea pricinuită de despărțirea de cel care a fost tată și soț,

NICOLAE FLONTA.

Odihnească-se în pace! Eugen Pocian cu familia. (3336)

 

* Anunțăm ca a încetat din viața unchiul nostru

NICOLAE FLONTA,

din Diosig. Dumnezeu să mângâie familia. Sincere condoleanțe! Fam. Ghib Gavril și Luci, copiii împreună cu familiile.

 

* Suntem alături de familia îndurerată, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veşnice a celui care a fost,

NICOLAE FLONTA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Ioan Blidaru şi soţia Olga. (3334)

 

* Suntem alături de familia îndurerată, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veşnice a celui care a fost,

NICOLAE FLONTA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Marius Nevelits, soţia Olguţa şi fiica Cristina. (3335)

 

* Cu inimile încărcate de compasiune și adâncă tristețe, îi suntem alături colegei noastre Matiu Adriana, la trecerea în veșnicie a mamei dragi. Dumnezeu să îi așeze sufletul în ceata drepților, iar pe membrii familiei să-i mângâie. Sincere condoleanțe! Conducerea și colectivul Școlii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu” Oradea.

 

* Sunt alături de vecina mea Neli în clipele grele prin care trece la despărțirea de soțul drag

NICU FLONTA (NICOLAE).

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Vecina Anca Gizella.

 

* În aceste momente de grea încercare, transmitem un gând de alinare și mângâiere colegei noastre, Florentina Bodea, la despărţirea de draga ei mamă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Bibliotecii Universităţii din Oradea.

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 6 ani de la pierderea dragii noastre

ROZA MOCE.

Bunul Dumnezeu să o ierte și veșnică pomenire! Fratele Mihaiu, nepoții Cîmpeanu, Luminița și Mihăiță cu familiile. (3325)