DECESE

* Suntem alături de Ciprian și Răzvan, la marea durere pricinuită de moartea tatalui lor,

SAVU DUȘE.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Familia Tuduce A. 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru frate, unchi

IOAN NADIȘ

la vârsta de 68 ani. Înmormântarea are loc azi, 7 august, ora 13.00, în cimitirul din Săbolciu. Odihnește-te în pace! Familia îndoliată.

 

* Cu multă durere în suflet ne luăm rămas bun de la dragul nostru fiu, frate, cumnat și unchi

LUCIAN GHEORGHE VEREȘ,

în vârstă de 51 de ani. Înmormântarea va avea loc joi, 8 august, ora 13.00 de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l ierte și să îl odihnească în pace! Mama Lucia, fratele Cristian cu soția Loredana și nepotul Bogdan.

 

* În aceste momente de mare durere ne luăm rămas bun de la nepotul nostru drag

LUCIAN VEREȘ

care a luptat din răsputeri cu boala și cu suferința. Suntem alături de sora, cumnata și mătușa Lucia Veres cu fiul Cristian și familia în aceste momente grele. Dumnezeu să-i dea odihna veșnică, iar vouă multă mângâiere! Unchiul Silviu Iovan cu familia.

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc 7 ani de când trecerea tăcută a timpului nu a putut șterge din inimile noastre chipul tău blând și bun, dragostea și grija cu care ne-ai înconjurat. Ne plecăm frunțile, cu durere și dor, la mormântul tău, vărsăm o lacrimă și ne aducem cu drag aminte de tine draga noastră soție, mamă, soacră, bunică, noră și nepoată

NICOLETA NEGREAN.

Ne este dor de chipul tău și de vocea ta caldă. Dumnezeu să dea odihnă, pace şi linişte sufletului tău iubitor. Veșnic nemângâiați, soțul Nicu, fiul George cu soția Flavia și micul Cezar, mama-soacră Piri Negrean și mătușa Fira. (5280)