DECESE

* ”Un vânt răzleț își șterge lacrimile reci pe geamuri

Tristeți nedeslușite-mi vin ... și plouă”. (Lucian Blaga)

IOAN BUZLE,

ANA ZDROBA,

CORNELIA SILADI,

VIORICA ȘTIRBU,

IULIANA GHERDAN. 

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu adâncă durere în suflet și nespusă tristețe în inimă mă despart de scumpa mea mamă,

IULIANA GHERDAN,

(a Ciocoiului). Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, ora 12.00, în Rontău. Fiica Maria cu soțul Traian. (2441)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer aproape de Dumnezeu, iar noi ne luăm rămas bun de la scumpa noastră bunică iubită

IULIANA GHERDAN.

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Nepoata Costinela cu Umberto și Claudia. (2442)

 

* A plecat la Domnul un suflet nobil, curat și blând, bunica noastră

IULIANA GHERDAN.

Dumnezeu să te așeze între cei drepți! Nepoata Florina cu soțul Nicu, strănepoții Sami, Raisa și Dani. (2443)

 

* Cu durere sfâșietoare ne despărțim cu mare greutate de scumpa noastră bunică

IULIANA GHERDAN. 

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în pace și liniște! Nepoata Livia cu soțul Ionel, strănepoții Florin și Flaviu. (2444)

 

* A trecut în lumea celor drepți cea mai frumoasă doamnă vârstnică, bună creștină a Bisericii cu Lună

MARIA COMAN.

Chipul ei luminos și veșnic zâmbitor îmi va rămâne în suflet toată viața. Dumnezeu s-o ierte și s-o așeze la dreapta Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie! Marioara Ancuțici. (2446)

 

* În aceste momente triste, împărtășim durerea și ne alăturăm cu compasiune suferinței prin care trece doamna director Lucia Pojoca împreună cu întreaga familie, la greaua încercare pricinuită de pierderea mamei dragi. Sincere condoleanțe! Alina Toma și colectivul Agenției Oradea Vest Banca Transilvania. (2453)

 

* În aceste momente de grea încercare și adâncă durere transmitem un gând de mângâiere și compasiune doamnei director Lucia Pojoca, acum când se desparte de mama dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Agenția Dacia Oradea. (2457)

 

* Ne alăturăm familiei Pojoca, la durerea pricinuită de moartea celei care a fost mamă, soacră și bunică. Transmitem cele mai sincere condoleanțe! Familiile Terme și Țerbea. (2458)

 

* Ne alăturăm durerii doamnei directoare Pojoca Lucia și familiei ei, acum când se desparte de mama ei dragă

MARIA COMAN.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Familiile Codreanu Vlad și Monica și Cheregi Gavril și Mariana.

 

* Suntem alături de familia Pojoca, acum, la trecerea în neființă a celei care le-a fost mamă, soacră și bunică dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace și să mângâie familia îndoliată! Colectivul Agenției Velența, Banca Transilvania Oradea. (2464)

 

* S-a stins o inimă de mamă, plină de dragoste s-a ridicat la cer. Cu lacrimi în ochi și sufletul plin de durere ne luăm adio de la scumpa noastră mamă și soacră

CORNELIA SILADI.

Dumnezeu să-i păzească somnul lin! Înmormântarea are loc azi, ora 14.00, satul Cheriu. Fiica Ecaterina cu soțul Traian. (2448)

 

* Cu lacrimi în ochi și sufletele împietrite de durere ne despărțim cu mare greutate de buna noastră bunică și străbunică

CORNELIA SILADI

o ființă foarte dragă nouă, care a plecat spre cer. Dumnezeu să-i vegheze odihna veșnică! Nepoata Carmen cu familia. (2449)

 

* Cu durere adâncă și nemărginită tristețe ne despărțim de un suflet bun, care s-a ridicat la cer, iar noi cu inimile sfâșiate de durere și cu ochii înlăcrimați anunțăm trecerea la cele veșnice a bunicii și străbunicii noastre

CORNELIA SILADI.

Dumnezeu s-o ierte! Nepoata Diana cu familia. (2450)

 

* Suntem alături de familia Popescu Gelu Mircea, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Vesa cu copiii și nepoții. (2455)

 

* Suntem alături de fratele și cumnatul nostru Nelu Bulzan, de copiii Dan și Mariana, Mihaela și Marian, de nepoții Miana, Sergiu, Teodor, Andreea și Cristian, la marea durere pricinuită de pierderea soției, mamei și bunicii dragi. Vom înălța Sfinte Rugăciuni pentru sufletul ei și-i vom păstra vie amintirea în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie! Petru și Florica Bulzan cu copiii Marius și Mirela și nepoții. (2456)

 

COMEMORĂRI

 

* Cu profundă tristețe comemorăm șase luni de la plecarea în veșnicie a dragei noastre

DOINA GROZA.

Slujba parastasului va avea loc sâmbătă, 08 februarie, ora 08.50, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Parcul Olosig. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nepoata Estrela cu familia. (45)

 

* Cu dor adânc și cu durere sufletească amintim împlinirea unui an de când dragul nostru soț, tată și bunic,

dr. FLORIAN COSTRUȚ

a trecut la cele veșnice. Pios omagiu de dragoste și recunoștință împletit în rugăciuni îi aducem, păstrându-i vie amintirea. Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină. Parastasul va avea loc sâmbătă, 8 februarie 2020, la Biserica ”Sf. Acoperământ al Maicii Domnului”, din str. C. Negruzzi. Familia îndurerată. (2454)

 

* A trecut 1 an de când moartea nemiloasă mi-a luat ce am avut mai scump pe lume, pe dragul meu soț,

MITICĂ GĂINARU.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Parastasul de pomenire va avea loc în data de 8 februarie, ora 9.00, la Biserica din lemn. Soția Florica. (2403) 

 

* ”Tată îți plâng urmele tale

Că ai plecat în depărtare

Poate nu-ți spuneam ce simt

Dar din suflet te-am iubit”.

Astăzi ar fi trebuit să sărbătoresc ziua ta de naștere cu bucurie, dar din păcate nu a fost să fie. Eu îi mulțumesc Domnului că ai fost lângă mine luminându-mi viața chiar dacă și pentru puțin timp, dragul meu tată,

ing. MARIUS-ALEXANDRU CHIȘ.

Voi păstra mereu în suflet chipul tău drag, blând și generos. Rugăciunile mele să-ți lumineze calea spre odihna veșnică. Trăiesc cu speranța că ne vom revedea în ceruri. Fiul Bogdan, în veci nemângâiat. (2437)

 

* Retrăim aceleași clipe de tristețe de când în urmă cu șase săptămâni te-ai stins sub privirile noastre precum o lumânare și n-am putut să te salvăm. Ai plecat și ne-ai lăsat cu ochii plini de lacrimi. Vei trăi de-a pururi în inimile noastre, dragă tată, socru și bunic,

AUREL TURCUȚ

rugându-ne la bunul Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace. Dragostea ta ne-a ocrotit toată viața, mâinile tale au trudit pentru noi, iar privirea ta ne-a învăluit cu căldură până în ultima clipă. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 8 februarie, ora 10.00, la Biserica ”Sf. Nicolae”, din Parcul Ghioceilor. Familia îndurerată. (2440) 

 

* Cu lacrimi de durere și dor comemorăm un an de la trecerea la cele veșnice a lui

GHEORGHE DRUGAȘ - (GHIȚĂ).

Parastasul va avea loc la Catedrala Episcopală Învierea Domnului sâmbătă, 8 februarie 2020, ora 9.00. În veci nemângâiați, soția Ana, copiii dr. Călin Drugaș cu familia și ec. Olimpiu Drugaș cu familia. (2436)

 

* Din noianul amintirilor, azi, se desprinde o tristă aducere aminte; se împlinesc zece ani de când dragul nostru soț, tată, socru și bunic iubit,

prof. VICTOR VAȘADI,

a plecat în veșnicie. Înălțăm rugăciuni, aprindem lumânări, presărăm flori pe tristul său mormânt, rugându-l pe Tatăl Ceresc să-l țină de-a dreapta Sa. Recunoștință și mulțumiri celor care-i vor dărui o clipă de aducere aminte. Familia, care nu-l va uita niciodată. (2438)

 

* Cu toate că timpul trece, durerea și tristețea din sufletele noastre au rămas dragul nostru

NELU,

soț, tată și bunic. Păstrăm vie amintirea chipului tău drag. Dumnezeu să te odihnească în pace! Soția Elena Lucaci, fiul dr. Radu Ioan Lucaci, nepotul Eduard. (2445) 

 

* Păstrăm în inimile noastre același dor nestins pe care timpul nu-l poate șterge, astăzi împlinindu-se 14 ani de când scumpa noastră soție, mamă, soacră și bunică,

MARIA IGNA

a plecat la cele veșnice. Mereu ne vei lumina amintirile cu chipul tău blând, glasul dulce și sfaturile tale înțelepte. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Mulțumim celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Familia îndurerată: soțul Ioan, fiica Mariana, ginerele Mircea, fiul Radu, nora Corina și nepotul Raul. (2439)

 

* Au trecut 5 ani de durere, lacrimi și un dor nespus de greu de la decesul celui drag nouă, soț, tată, socru și bunic,

NICOLAE BLĂGEA.

”Tu ai plecat și ne-ai lăsat,

Să ne gândim la tine

Și-n suflet te purtăm mereu

Rugându-ne să-ți fie bine.

Nu mai întreb pe Dumnezeu

De ce-ai plecat așa devreme?

Aștept din cer un semn să-mi dai

Să-mi spui că-ți este bine.

Sperăm că într-o bună zi

Să ne întâlnim, să-ți povestesc

Ce dor ne-a fost de tine”.

Dumnezeu să te odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată! Soția Florica, fiul Nicolin cu familia și fiul Florin Blăgea cu familia. (2452)

 

* Zile încețoșate, reci și triste, de februarie, zile care numărați anii în favoarea întâlnirii cu cei de mult plecați, părinții mei dragi,

IULIA NISTORESCU

și

MARIN NISTORESCU

lăsați lumânările aprinse! Nu le stingeți flăcările, deoarece ele luminează neuitarea și recunoștința mea pentru frumusețea sufletelor lor! Veșnica pomenire! Rodica. (2447)

 

* Nimeni și nimic nu poate alina durerea care ai lăsat-o în inimile noastre când în urmă cu 6 luni ai plecat dintre noi pe drumul fără întoarcere dragul nostru soț și bunic

GHEORGHE CHIRILĂ.

Pentru tot ce ai făcut pentru noi te vom iubi mereu. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 8 februarie, ora 9.00, la Parohia Tei Oradea, strada Teiului, nr. 67. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să te odihnească în pace! Familia îndurerată. (2460)

 

* Durere, tristețe și dor nemărginit retrăim acum, la împlinirea a 3 ani, de la plecarea ta în veșniciei, dragul nostru soț, tată și bunic

FLORIAN ȘTEF.

Vieții mele în amurg

Toate se scurg încet

Lăsând în urmă doar amintiri și dor în suflet.

Curgeți lacrimi, curgeți

Atât ne-a mai rămas

Durerea în suflet și lacrimi pe obraz.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! A ta soție, Viorica. (2465)