DECESE

* Moartea nu cruță pe nime,

Nu știe de bătrâni sau june

N-are grijă de-mpărați

De săraci ori de bogați!

ALEXANDRU DURLEANU,

IRINA MANCI,

ISTVAN SZEKELY,

FLOARE MĂRCUȚ,

MARGARETA GALL,

MARIA MOGA,

TRAIAN POPOVICI,

ANA BELINEȘI,

ANA ZAHA,

MARIA MOGA,

SARA-ELENA SFERLE,

FLORICA OROS,

LUCIEA BRAD,

ATTILA BOROS,

KLARA ERDEI,

BALTAZAR JUHASZ,

SILVIA PINTEA,

IBOLYA MIHALIK,

LIVIA-VICTORIA INDRIEȘ,

FLORIAN MATICAȘ,

SANDOR VASGYURA,

ANNA-MARIA FARKAS,

FLOARE BARNA,

LETIȚIA-OLGA COZMA,

GAVRIL BROIZAN.

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu lacrimi în ochi ne rugăm bunului Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa, draga noastră

LIVIA INDRIEȘ

(născută BACIU, din Tilecuș) și suntem alături de Rodica și Daniela și familiile lor în aceste momente grele. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sora Lucreția, nepoatele Carmen și Monica, cu familiile.

 

* Cu sufletul îndurerat, îmi iau rămas bun, după o îndelungată și grea suferință, de la iubitul meu tată,

ec. GHEORGHE-TIBERIU CHIȘ,

de 75 ani. Înmormântarea are loc azi, 7 februarie 2022, ora 14.00, de la Capela Hașaș, în Cimitirul Municipal. Dumnezeu să-l ierte și să-i vegheze odihna și pacea veșnică în lumina cea neînserată a căminului veșnic. Fiica Dana. (373)

 

* Suntem alături de dr. Dana Chiș, în greaua și neprețuita pierdere prin decesul tatălui său, după o lungă și dureroasă suferință,

ec. GHEORGHE-TIBERIU CHIȘ,

de 75 ani. Dumnezeu să-l ierte și să-i vegheze odihna și pacea veșnică. Familia Corcheș și familia Rogojan. (374)

 

* Cu durere în suflete anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame,

CAROLINA TOTOREAN,

în vârstă de 94 ani. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc în data de 8 februarie 2022, ora 13.00, de la Capela Orășenească. Fiul Cornel cu soția Irina. (362)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame,

CAROLINA TOTOREAN,

după o lungă și grea suferință. Odihnește-te în pace, suflet bun! Fiica Viorica, cu familia. (368)

 

* Cu adâncă durere anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame,

CAROLINA TOTOREAN,

după o lungă și grea suferință. Odihnească-se în pace. Fiica Elena cu familia. (369)

 

* Cu ochii înlăcrimați și inimile zdrobite de durere, ne despărțim de draga noastră soție, mamă, soacră și bunică

FLOARE-CAROLINA MATEAȘ.

Vom păstra vie iubirea cu care ne-ai înconjurat și ne vom aduce mereu aminte de chipul tău blând și luminos. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Înmormântarea a avut loc duminică, 6 februarie 2022. Soțul Vasile și fiul Florin cu familia. (366)

 

* suntem alături de familia Mateaș-Vasile, Florin, Nicoleta, Oana și Daria la trecerea la cele veșnice a soției, mamei, soacrei și bunicii lor dragi

FLOARE-CAROLINA MATEAȘ.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în Împărăția SA, iar celor rămași alinare și mângâiere. Fam. Pantea Nicolae, Ana și Ioan. (367)

 

* Suntem alături de familia Moga la marea durere pricinuită de moartea fulgerătoare a scumpului soț. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Din partea prietenilor de familie Uivaroșan. (370)

 

* Cu ochii înlăcrimaţi şi inimile zdrobite de durere ne despărţim pentru totdeauna de scumpul nostru tată, socru şi bunic,

FLORIAN GHERGHEL,

de 83 ani. Vorba ta bună, privirea ta blândă şi dragostea care ne-ai purtat-o nu le vom uita niciodată. Vom păstra mereu în sufletele noastre amintirea chipului tău drag şi a sufletului tău bun. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică în Împărăţia cerurilor! Înmormântarea va avea loc în data de 8 februarie 2022, ora 15.00, la Cimitirul Municipal, Capela Haşaş. Fiica Angela, ginerele Ghiţă şi nepotul George. (377)

 

* Suntem alături de tine, Ioana și de soțul tău Ciprian, la despărțirea de tatăl și socrul vostru drag

IOAN,

în vârstă de 72 de ani, din satul Ghiorac, care a plecat pe neașteptate în veșnicie. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Tușa Lenuța, unchiul Vasile și verișoara Diana, din Oradea. (379)

 

* Cu inima grea ne luăm rămas bun de la iubita noastră mamă și bunică,

MARIA PORDEA.

Înmormântarea va avea loc marţi, 8 februarie, orele 14.00 la Cimitirul Rulikovski, de la Capela Frenţiu. Marinela, Tudor, Dan, Horia, Floria. (382)

 

* Iubita mea cuscră

MARIA PORDEA,

cu nemăsurată tristeţe imi iau adio de la tine, suflet drag și blând și rămân veșnic nemângâiată prin pierderea ta. Maricica Muț. (383)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață, după o lungă și grea suferință, a celei care a fost soție, mamă, soacră și bunică,

LIVIA INDRIEȘ,

de 90 ani. Înmormântarea va avea loc marți, 8 februarie 2022, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiicele Rodica și Daniela, ginerele Sorin, nepoții Remus, Radu, Cristian și Andrei.

 

* Cu profundă tristețe în suflet, mă despart de mama mea iubitoare

LETIȚIA-OLGA COZMA, 

care s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani. Pierderea acestui om minunat, o îndrăgită profesoară de limba franceză, lasă un gol imens în sufletul meu și al tuturor celor care au prețuit-o. Slujba de înmormântare va avea loc la Capela Hașaș a Cimitirului Rulikowski Oradea, marți 8 februarie, ora 13.00. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fiica Alexandra.

 

* Regretăm nespus de mult pierderea prietenei noastre,

LETIȚIA-OLGA COZMA, 

mamă devotată și profesoară deosebită. Rugăm pe bunul Dumnezeu ca pe

LETIȚIA

să o odihnească în pace, iar pe fiica ei, pe Alexandra, să o ajute să depășească acest moment dificil. Dorina și Laura.

 

* Cu inima zdrobită de durere, anunțăm încetarea din viață, după o grea și lungă suferință, a celui care a fost soț, tată, socru și bunic,

FLORIAN MATICAȘ.

Înhumarea va avea loc marți, 8 februarie 2022, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Te vom păstra veșnic viu în inimile noastre, soția Ana, fiul Florian, nora Gabriela, fiica Mihaela, ginerele Marius și nepoata Andrada. Să-ți fie țărâna ușoară! Dormi în pace!  

 

* Suntem alături de voi Reghina, Lioara, Laura și Felician la despărțirea neașteptată de dragul vostru soț, tată, socru și bunic

DUMITRU LABĂU.

Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa, vecinul nostru! Sincere condoleanțe întregii familii. Florica și Petrișor Eleneș. (384)

 

* Ne despărțim cu durere de draga noastră mătușă

IULIANA CIOMOȘ,

din Vășad! A fost o femeie puternică, o luptătoare, un model de voință și optimism. O vom păstra în inimile și în rugăciunile noastre. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace. Nepoatele Maria Bandici și Florica Sotoc cu familiile.

 

COMEMORĂRI

 

*Azi, 7 februarie 2022 ar fi trebuit să sărbătoresc ziua ta de naştere, cu bucurie, dar din păcate nu a fost să fie. Îi mulțumesc Domnului că ai fost lângă mine, luminându-mi viața chiar și pentru puțin timp, dragul meu tată,

ing. MARIUS-ALEXANDRU CHIȘ.

Voi păstra mereu în suflet chipul tău drag, blând și generos. Rugăciunile mele să-ți lumineze calea spre odihna veșnică. Nu te voi uita niciodată și te voi iubi mereu! Trăiesc cu speranța că ne vom revedea în ceruri. Fiul Bogdan Marius, în veci nemângâiat. (355)

 

* Au trecut 7 ani de lacrimi și un dor nespus de greu, de la decesul celui drag nouă, soț, tată, socru și bunic,

NICOLAE BLĂGEA,

din Oradea.

Într-o zi plină cu ninsoare

Ne-ai atins la inimioare

Te-ai dus NICU tot te-ai dus

Nu ne-ai dat nici un răspuns

Ai plecat parca-ai fugit

Fără să ne spui nimic

Ai plecat și ne-ai lăsat

Cu sufletul îndurerat

M-ai lăsat NICU plângând

Și te-ai dus ca frunza-n vânt

Și eu plâng cu mare dor

Că mi-ai fost de ajutor

La bine și la greu

Ai fost NICU soțul meu.

Amintirea ta va rămâne vie în inimile noastre. Nu te vom uita niciodată. Soția Florica, fiul Nicolin cu familia și fiul Florin cu familia. (371)

 

* Mereu prezentă în gândurile și rugăciunile noastre, amintim că au trecut 16 ani de când draga noastră soție, mamă, soacră și bunică

MARIA IGNA

a trecut la cele veșnice la doar 59 ani. Mami, ai adus în viața noastră liniște și sprijin, bucurie și speranță, putere și bunătate. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă și pace în Împărăția Sa și de acolo de sus să ne veghezi pe noi toți ca și până acum. Familia îndurerată: soțul Ioan și copiii Radu și Mariana cu familiile lor. (372)

 

* Durerea, tristețea și amintirile sunt tot ce au mai rămas la împlinirea a doi ani de la plecarea într-o altă lume, mai bună, a soțului meu

TRAIAN POPOVICI.

Mulțumiri și recunoștință celor care-i vor păstra vie amintirea. Soția Mărioara Popovici. (375)

 

* Se împlinesc 2 ani de la trecerea în neființă a celei care a fost

VIORICA ȘTIRBU.

Familia îndurerată. (380)

 

* Pios omagiu, triste aduceri aminte, la împlinirea a 12 ani de la plecarea spre veșnicie a dragului nostru soț, tată, socru și bunic

prof. VICTOR VAȘADI.

Dumnezeu să-l păstreze de-a dreapta Sa și să-l odihnească în pace! Mulțumiri celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia care nu-l va uita niciodată. (381)