DECESE

 

* Împărtășim durerea sufletească și transmitem un gând de mângâiere și alinare vecinilor noștri și întregii familii Roman Ioan, în aceste momente de durere pricinuite de trecerea din această viață a fiului drag,

FLORIN ROMAN.

Ne rugăm Domnului nostru Iisus Hristos cel înviat din morți să așeze sufletul lui în corturile drepților, unde nu este durere, nici întristare, nici suspine, ci viață fără de sfârșit. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei să-i dea putere să treacă peste aceste momente grele. Fam. Nasta M., Berdea I. și Pop M.

 

* Cu sufletele îndurerate, ne luăm un ultim rămas bun de la cel care a fost tată, bunic și străbunic,

col. (r) VASILE URSU.

Vei trăi veșnic în inimile noastre. Slujba de priveghere are loc azi, 7 februarie, ora 19.00 la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 8 februarie, la ora 15.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fiica Monica, nepoții Andra și Andrei, strănepotul Nicolas.

 

 

* Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum, când am aflat că dragul nostru coleg

FLORIN-IOAN ROMAN,

a trecut în veşnicie. Dumnezeu să-l ierte și să-i așeze sufletul bun de-a dreapta Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie. Sincere condoleanţe. Colegii tăi, Radu, Dana, Alina, Emilia, Ioana şi Corina.

 

* Un sincer gând de alinare și mângâiere familiei Ioan Roman, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a fiului lor drag și scump. Sincere condoleanțe! Colegii din cadrul structurilor de audit intern și control AJFP Bihor. (2979) 

 

* Dragul nostru drag,

IOAN DEMETER,

s-a hotărât să iasă din viață într-o seară rece de februarie. Călătoria lui prin lume se va încheia miercuri, în 8 februarie 2023, la ora 11.00, la Capela Haşaş din Cimitirul Municipal.

Veniți toți cei care doriți să vă luați rămas bun!

Se va bucura să vă simtă aproape…

Marea lui familie: frații, surorile, nepoții, strănepoții, cumnații și cumnatele. Te iubim aici și dincolo!

 

* Suntem mai bătrâni cu o viață...

Dragul nostru

IOAN DEMETER,

ți-ai luat sufletul și ai decis că e vremea să pleci dincolo, că aici tot ce puteai să faci, ai făcut... Îți mulțumim pentru toată dragostea pe care ne-ai oferit-o, pentru toate zilele pe care ni le-ai dăruit. Un sentiment ca o certitudine ne umple inimile: acum îți îmbrățișezi părinții... Cu toată dragostea, câțiva dintre ai tăi: sora Ilisie Aurelia, cumnatul Ilisie Petru, nepoții Ilisie Remus și Hegyes Luminița.

 

* Cu nestinsa noastră prietenie și prețuire pentru

MARIANA STRACIUC

ne alăturăm distinsei sale familii în ceasul dureroasei despărțiri de ea. Eternă odihnă întru Domnul! Vetuța și Sandu Pop. (2980)

 

* Regretăm trecerea la cele veșnice a distinsei doamne 

PETRONELA MARIA SILVIA STRACIUC

o mamă și bunică devotată, iubitoare și plină de înțelepciune. Mângâiere și alinare pentru prietenul nostru dr. Oreste Straciu și familia sa. Dumnezeu să-i dea liniște și odihnă veșnică. Fam. dr. Șerban Porumb.  

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre soție, mamă, soacră și bunică    

FLORICA DUMITRĂCHESCU,

în vârstă de 88 ani. Înmormântarea are loc azi, 7 februarie, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să o odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată. Familia îndurerată. 

 

* Un sincer gand de alinare și mângâiere pentru familia nașului nostru Gheorghe Dumitrăchescu, fiul Costel cu familia, nora Angela cu familia, acum când o conduc pe ultumul drum pe nașa noatră dragă, care a fost soție, mamă, soacră și bunică

FLORICA (VIORICA) DUMITRĂCHESCU.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar vouă să vă dea putere șă treceți peste aceste momente grele. Condoleanțe întregii familii îndoliate. Finii, Silaghi Dinu și Maria, Cristian și Adina cu familiile lor.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 2 ani de când sufletul minunat și iubitor al celei care a fost cea mai bună soție, mamă, soacră și bunică

AURICA STURZ

s-a înălțat la cer. Chipul tău drag va dăinui în sufletele noastre pline de durere și dor. Soțul Ioan, fiul Sorin, nora Otilia și nepoții Ioana, George și Paul. (2976)

 

* Astăzi, 7 februarie, comemorăm 17 ani de la trecerea la cele veșnice a soției, mamei, soacrei și bunicii noastre dragi

MARIA IGNA.

Mami, ai adus în viața noastră bunătate și speranță, putere și sprijin, liniște și bucurie, și ești mereu prezentă în gândurile și rugăciunile noastre. Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Familia îndurerată: soțul Ioan, copiii Radu și Mariana cu familiile lor. (2977)

 

* Cu sufletele îndurerate, aducem un pios omagiu, dragului nostru soț, tată, socru și bunic

prof. VICTOR VAȘADI

de la a cărui plecare, spre cele veșnice, se împlinesc 13 ani. Dumnezeu să-l ierte și să-l țină de-a dreapta Sa cerească. Mulțumiri celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia care nu-l va uita niciodată. (2978)

 

* Azi, 7 februarie 2023, ar fi trebuit să sărbătoresc ziua ta de naștere cu bucurie, dar, din păcate, nu a fost să fie. Îi mulțumesc Domnului că ai fost lângă mine, luminându-mi viața chiar și pentru puțin timp, dragul meu tată,

ing. MARIUS-ALEXANDRU CHIȘ.

Rugăciunile mele să-ți lumineze calea spre odihna veșnică. Nu te voi uita niciodată și te voi iubi mereu! Trăiesc cu speranța că ne vom revedea în ceruri. Fiul Bogdan Marius, în veci nemângâiat.