DECESE 

 

* Suntem alături de colegii noştri, Şuba Ştefan şi Şuba Norbert, în aceste momente de durere, când se despart de mama şi bunica dragă. Odihnă veşnică! Colegii din cadrul Facultăţii de Construcţii, Cadastru şi Arhitectură.

 

* Vecinii din blocul C8, str. Sovata 44 sunt alături de familia îndurerată a doamnei

FLORICA MOȘOIU.

Dumnezeu să o odihnească în pace. (4628)

 

* Suntem alături la durerea colegei noastre Simona Brișcan, acum la despărțirea de

procuror ADRIAN BRIȘCAN,

soț și tată iubitor. Sincere condoleanțe. Bunul Dumnezeu să mângâie familia îndurerată. Colegii din cadrul Compartimentului de Inspecție Economică Financiară Bihor. (4629)

 

* În aceste clipe grele sunt alături de colega mea, emerita învățătoare Stelieana Cârciumaru, acum când se desparte de cea mai dragă ființă din viața ei, MAMA,

ILEANA CÂRCIUMARU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Marta Lovas cu soțul Albert. (4631)

 

* Suntem alături de familia distinsului dr. Liviu Hodișan la trecerea în eternitate a mamei dragi. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Fam. Mirela Petrescu. (4632)

 

* Ne-a întristat trecerea în neființă a doamnei 

VERA BULINSCHI,

pentru noi,

tanti VERA,

prietenă dragă. Sincere condoleanțe familiei. Sorina, Nina și Puiu. (4633)

 

* Suntem alături și transmitem sincere condoleanțe colegei noastre Monica Chereji și întregii familii, la marea durere suferită prin pierderea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Depozitului MOL România Tileagd. (4635)

 

COMEMORĂRI

 

 * Azi, 7 februarie 2024, ar fi trebuit să sărbătoresc ziua ta de naștere cu bucurie, dar, din păcate, nu a fost să fie. Îi mulțumesc Domnului că ai fost lângă mine, luminându-mi viața chiar și pentru puțin timp, dragul meu tată,

ing. MARIUS-ALEXANDRU CHIȘ.

Rugăciunile mele să-ți lumineze calea spre odihna veșnică. Nu te voi uita niciodată și te voi iubi mereu! Trăiesc cu speranța că ne vom revedea în ceruri. Fiul Bogdan Marius, în veci nemângâiat. (4595)

 

* Triste aduceri aminte, la împlinirea a 14 ani, de când dragul nostru soț, tată, socru și bunic

prof. VICTOR VAȘADI

a plecat spre Tatăl Ceresc. O rugăciune, o lumânare, o floare înalțăm pentru odihna și pacea lui. Mulțumiri celor care-i vor dărui o clipă de aducere aminte. Familia.

 

* Cu aceeași durere în suflete amintim că s-au scurs 18 ani de când draga noastră soție, mamă, soacră și bunică

MARIA IGNA

a trecut la cele veșnice la doar 59 ani. Mami, știm că de acolo de SUS ne veghezi și ai grijă să ne fie bine. Te vom păstra veșnic în inimile noastre. Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Mulțumim celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia îndurerată. (4627)

 

* Azi se împlinesc 3 ani de când a plecat dintre noi cea mai bună soție, mamă, soacră și bunică, 

AURICA STURZ.

Amintirea ta va rămâne veșnic în inimile noastre. Soțul Ioan, fiul Sorin cu nora Otilia și nepoții Ioana, George și Paul. (4634)