DECESE

 

* Cu firească întristare și durere, anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame,

VIORICA ȘUȘU

de 93 ani, în data de 6 ianuarie, după o lungă și împlinită viață. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 8 ianuarie, orele 14.00, Cimitirul Municipal, Capela Hașaș. Cătălin cu familia, nepoții Bogdan, Gabriel, strănepoții Teodora, Georgia și Paul. (65)

 

* La 6 ianuarie 2022, s-a stins din viață cea mai dragă mamă, mamă-soacră, cea care a fost

VIORICA ȘUȘU.

Te vom iubi mereu! Priveghiul are loc azi, 7 ianuarie, orele 17.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 8 ianuarie 2022, orele 14.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace. Fiica Carmen-Cristiana și ginerele Vasile, familia dr. Matiz. (69) 

 

* Dragă bunică,

VIORICA ȘUȘU

sufletul nostru e îndurerat că nu te vom avea lângă noi. Să te odihnești în pace! Nepoții Carmen și Vasile Alexandru cu familia. (70)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Corodeanu Cristian, în acest greu moment de despărţire de iubitul tată,

CONSTANTIN CORODEANU.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească! Colegii de muncă, S.C. ALSAL PROD S.R.L. (54)

 

* Suntem alături de familia îndoliată, la despărțirea de dragul lor soț și tată,

ing. CONSTANTIN CORODEANU.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Durgheu Adrian. (66)

 

* În moment de mare tristețe și durere sufletească pentru finii noștri, Maria, Monica și Cătălin, prin trecerea la cele veșnice a lui

BUNI-FLORICA MAIER,

icoană sfântă a vieții lor, aducem un pios omagiu și sincere condoleanțe familiei. Maya, Serena și Florin. (64)

 

* Cu multă durere în suflet te vom petrece cu multe flori înlăcrimate dragul nostru,

IOAN BOIŢ,

în vârstă de 68 de ani, într-o frumoasă zi de duminică, 9 ianuarie 2022, ora 14.00, la Capela Haşaş, iar stâlpul va avea loc sâmbătă, 8 ianuarie 2022, la ora 17.00, din Capela Orăşenească. Rămas bun, dragul nostru! Soţia Anica, fiica Carmen cu soţul Roger şi nepoţii, în veci nemângâiaţi. Dumnezeu să te odihnească în pace! (55)

 

* În zori de zi o inimă a încetat să mai bată. Un om cu suflet frumos și-a pornit drumul spre eternitate, lăsând în urmă durere și suspin. Suntem alături de verișoara nostră dragă, Ani și nepoata Carmen cu familia, la marea durere pricinuită de pierderea soțul și tatălui drag

PUIU BOIȚ.

Nu te vom uita niciodată! Mătușa Terezia Cuc, verișorii Alexandru și Mihaela cu familiile. (63)

 

* Consiliul Director al Asociaţiei Nevăzătorilor din România anunţă cu tristeţe trecerea în lumea umbrelor a celui care ne-a fost coleg în sfatul diriguitor al nevăzătorilor,

IOAN (PUIU) BOIŢ.

Condoleanţe familiei! (56)

 

* Cu mâhnire în suflet anunţ trecerea în nefiinţă a celui care mi-a fost mentor, prieten şi coleg de suferinţă, un ilustru luptător pentru drepturile nevăzătorilor (un exemplu demn de urmat),

IOAN (PUIU) BOIŢ.

Odihnă veşnică! Condoleanţe familiei! Tudorel Tupiluş, preşedintele Asociaţiei Nevăzătorilor din România. (57)

 

* Suntem alături de Carmen, George, Roger şi Anica Boiţ, la despărţirea de cel care le-a fost soţ, tată, bunic şi socru,

IOAN (PUIU) BOIŢ.

Odihnă veşnică,

PUIU!

Condoleanţe familiei! Fam. Vidican Gheorghe. (58)

 

* Cu inimile frânte de durere am aflat de trecerea în neființă a celui care a fost

IOAN BOIŢ

(PUIU MIC), un suflet mare, un om deosebit, un caracter de excepție. Pentru tot ceea ce a fost, pentru bunătatea lui, Dumnezeu i-a hărăzit o scurta suferință. Tuţi Codreanu și nepotul Vlad Codreanu cu familia. (59)

 

* Cu sufletul îndurerat suntem alături de prietena noastra, Talpoș Delia, la durerea pricinuită de decesul mamei sale dragi. Odihnească-se în pace! Cose Ovidiu, Daniela și Iris.

 

* Suntem alături de buna noastră colegă, Delia Talpoș și familia ei, acum, când se desparte de scumpa sa mamă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Direcției Regionale Vamale. (52)

 

* Ne este foarte greu să găsim cuvinte în aceste momente grele, când ne despărțim de sora și cumnata noastră

STELA BETEA.

Bunul Dumnezeu să-i lumineze calea spre Împărăția Sa! Fratele Aurel, cumnata Irina și familia. (50)

 

* Regretăm trecerea la cele veşnice a vecinei noastre,

STELUŢA BETEA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei! Ioan și Emilia Seracin.

 

* Odihnă veșnică prietenei dragi,

STELA BETEA.

Dumnezeu s-o primească în Împărăția Sa și să-i mângâie familia greu încercată. Fam. Ardelean Valer. (61)

 

* Suntem alături de finii noștri Delia, Călin și Cristina Talpoș, la marea durere pricinuită de despărțirea neașteptată de draga lor mamă, soacră și bunică,

STELA BETEA.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe întregii familii. Sorin, Iuliana și Carina Dulca.

 

* Cu multă tristețe, ne alăturăm durerii finului nostru Doru Betea, acum, la trecerea la cele veșnice a iubitei sale soții, draga noastră fină,

STELA BETEA.

Dumnezeu să o odihnească în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe întregii familii. Dumitru și Doina Dulca.

 

* Gânduri de mângâiere și alinare pentru familia prietenului nostru Doru, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a soției, mamei, soacrei și bunicii, cea care a fost

STELUŢA BETEA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Drum lin spre îngeri

STELUȚA.

Condoleanţe întregii familii! Ing. Aurel și Veturia Bonțe. (62)

 

* Cu durere în suflet și cu ochii plini de lacrimi ne despărțim de mama și bunică

EUGENIA PĂȘCUȚĂ,

care s-a ridicat la cer alături de soțul și fiul preaiubit. Înmormântarea are loc azi, 7 ianuarie, ora 13.00, la Biserica Buna Vestire din Sânmartin. Dumnezeu s-o odihnească în pace și să-i așeze sufletul în ceata drepților. Nora Adina și nepoata Alexia. (60)

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru soț, tată și bunic

GHEORGHE TIȘE,

în vârstă de 76 ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 8 ianuarie 2022, ora 13.00, Capela Orășenească. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția, copiii și nepoții.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragei noastre

MARIA CIPLEU

în vârsta de 84 ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, ora 13.00, în satul Lorău de la nr. 45. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nepotul Valentin Nicolae cu familia.

 

* Profund îndurerați ne luam rămas bun de la cea care a fost colega noastră

MARIANA HANES.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar familiei să-i dea mângâiere! Colectivul Băncii Transilvania.

 

 

* Suntem alături de colegul nostru, Mihai, și de familia sa, la pierderea iubitei mame,

MARIANA HANEȘ,

plecată mult prea devreme din această lume, spre tărâmul păcii și al bucuriei veșnice. Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească, iar familiei îndoliate să îi dea mângâiere, alinare și putere. Elevii clasei a VII-a D, de la Școala Gimnazială „Dacia”, împreună cu d-na dirigintă.

 

* Suntem alături de colega noastră dragă, Adina Pășcuță, la această tristă încercare a trecerii în neființă a celei care i-a fost mamă-soacră. Colectivul Liceului Teoretic German „Friedrich Schiller” Oradea.

 

* Împărtășim durerea verișoarei noastre Geta, cu familia, la despărțirea de dragul lor soț, tată, ginere și bunic,î

CONSTANTIN CORODEANU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Mircea și Mărioara Trâmbițaș. (3)

 

* Regretăm cu mare durere în suflet că ne-a părăsit pentru totdeauna scumpa noastră nășică,

STELA BETEA.

Dumnezeu să așeze sufletul ei bun printre cei drepți, iar ție, Dorule, și scumpei tale fiice, cu familia ei, sincere condoleanțe. Fam. Anda și Achim Dorca. (5)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu durere în suflete ne aducem aminte în 8 ianuarie, de dragul nostru soț, bunic, tată și străbunic

ing. FLORIAN HERCUȚ,

care cu nouă ani  în urmă a pășit pe drumul veșniciei. Până ai trăit ai însemnat totul pentru noi, iar acum te plângem. Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Odihnă veșnică! Familia îndurerată. (53) 

 

* Au trecut 6 săptămâni de suferință de când ai plecat la cele veșnice, dragul meu soț,

ALEXANDRU TULVAN,

lăsând în urmă tristețe și zile de mare durere sufletească. Chipul tău drag și bunătatea ta nu se vor șterge niciodată din sufletul meu. Soția Silvia.

 

* În urmă cu 6 săptămâni, Dumnezeu a deschis cerul Său să primească un suflet mare și demn, al nașului nostru

ALEXANDRU TULVAN.

A fost și va rămâne un mare exemplu de bunătate, dăruire și devotament. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Finii: Florin, Gheorghina, Oana, Ovidiu, Natalia și Mihai.

 

* În urmă cu 40 de zile un suflet frumos, plin de bunătate și dragoste s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, cel care a fost soț, tată, socru și bunic,

VASILE COSTAN.

Fie ca lumina veșnică să-i însoțească sufletul spre ceruri. Parastasul de 40 de zile va avea loc în data de 8 ianuarie 2022, la Biserica Tei, str. Teiului, din Oradea. Soția Sabina, fiul Vasile Emanoil cu familia și fiul Nicolae cu familia. (49)

 

* Cu tristețe și durere în suflet, comemorăm 40 de zile de la plecarea în veșnicie a iubitului nostru tată, bunic și străbunic,

VALERIU POPOVICIU.

Nu te vom uita niciodată și te vom iubi mereu! Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 8 ianuarie, ora 9.00, la Biserica Sfinții Arhangheli  „Mihail și Gavril”. Fiicele Adriana și Corina, fiul Valeriu-Adrian cu familiile. (51) 

 

* Când ne e dor de tine, dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

DORIN VLAICU,

te găsim în sufletul nostru, pentru că acolo vei rămâne pentru totdeauna, deși au trecut 9 ani de când te-ai stins din viață. Dumnezeu să te odihnească în pace! Soția Viorica Vlaicu, fiicele Dorina Katschka și Teodora Țană, cu familiile. (4)

 

* Acuma 40 de zile, un suflet drag nouă s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, cel care a fost soțul, tatăl, socrul și bunicul drag,

AVRAM ZOȚ.

Lumina veșniciei să-ți lumineze calea către Împărăția Cerului, iar bunul Dumnezeu să te primească în brațele sale și să-ți mângâie sufletul, dragul nostru. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 9 ianuarie 2022, ora 13.00, la Biserica din satul Pomezeu. Recunoștința familiei acelora care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia îndurerată.