DECESE

* Nici moartea, nici absența ta fizică de acum încolo nu ne va putea despărți de tine, dragul meu soț, dragul meu tată,

JOZSEF  KADAR.

Deși ai atins o vârstă frumoasă, vestea trecerii tale la cele veșnice ne-a străpuns ca un fulger. Pentru bunătatea și blândețea ta, pentru grija cu care ne-ai ocrotit și ne-ai sprijinit îți vom rămâne veșnic recunoscători, iar amintirea ta o vom păstra vie în inimile noastre pentru totdeauna. Bunul Dumnezeu să-ți rânduiască loc printre stelele nemuritoare dintre care ai coborât o vreme pentru noi! Înmormântarea are loc miercuri, 8 iunie, ora 14.00 la Cimitirul din Episcopia. Nu te vom uita niciodată. Mulțumim tuturor celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Soția Erzsebet și fiul Jozsef cu soția Eva, veșnic nemângâiați.

 

* Am fi vrut să-ți mai auzim glasul, am fi vrut să ne mai spui o vorbă, dar bunul Dumnezeu te-a luat de lângă noi, bunul meu bunic,

JOZSEF  KADAR.

Alături de tine și de bunica mea am trăit frumoșii ani ai copilăriei. De acum încolo pe tine te voi păstra mereu în suflet, iar de bunica voi fi alături mereu. Bunul Dumnezeu să-ți dăruiască liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa, alături de cei buni și drepți. Nepotul Jozsi cu soția Cristina și strănepoata Vivien.

 

* Suntem alături de ginerele și cuscrul nostru în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în neființă a bunului lor bunic și tată,

JOZSEF  KADAR.

Bunul Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică în Împărăția Sa Cerească. Cuscrii Maria și Gavril.

 

* Suntem alături de cumnatul nostru în aceste momente grele când se desparte pentru totdeauna de scumpul și mult iubitul său bunic,

JOZSEF  KADAR.

Dumnezeu să-i dea odihnă, liniște și pace în marea Lui Împărăție. Sincere condoleanțe întregii familii. Cumnații Moni și Marius cu fiul Cezar.

 

* Nu cuvintele ajută, ci încrederea că singurătatea și pustiul din suflet, rămase la plecarea celui drag, se pot alina. Suntem alături de prietenii noștri, Corina și Ovidiu Neamțu și de familia lor, în aceste momente de grea încercare când se despart de draga lor mamă, soacră și bunică

VERICA FLORUȚA.

Bunul Dumnezeu să o ierte și să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe întregii familii! Familia Mircea și Cornelia Gordan. (1443)

 

* Împărtășim durerea colegului nostru, Ovidiu Neamțu și a întregii lui familii, în aceste momente dureroase când se desparte de draga lui mamă, soacră și bunică. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea familiei îndoliate mângâiere și liniște sufletească. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii din cadrul Decanatului Facultății I.E.T.I. (1445)

 

* Suntem alături de colegul nostru, conf. dr. ing. Ovidiu Neamțu, la pierderea soacrei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii din Departamentul ISAM. (1446)

 

* În aceste momente de grea încercare pentru familia colegului nostru conferenţiar doctor inginer Ovidiu Neamţu, transmitem sincere condoleanţe şi compasiune, la trecerea în nefiinţă a dragei lor,

VERICA FLORUȚA.

Bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică! Departamentul de Electronică şi Telecomunicaţii Facultatea IETI. (1453)

 

* Consiliul de Administrație al Universității din Oradea este alături de colegii noștri conf. univ. dr. Ioan Constantin Țarcă, conf. univ. dr. Alina Maria Cărăban și prof. univ. dr. habil. Radu-Cătălin Țarcă, în aceste momente extrem de dificile, pricinuite de pierderea tatălui dumnealor

IOAN ȚARCĂ.

Suntem cu gândul și cu sufletul alături de întreaga familie. Sincere condoleanțe!

Rector, Constantin Bungău.

 

* Senatul Universității din Oradea este alături de colegul nostru, conf. univ. dr. Ioan Constantin Țarcă, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui său. Sincere condoleanțe! Președinte, conf. univ. dr. Vasile-Aurel Căuş.

 

* În aceste momente pline de tristețe suntem alături de colega noastră, Alina Maria Cărăban, la trecerea la cele veşnice a tatălui ei drag. Bunul Dumnezeu să îi aşeze sufletul în Împărăția Cerurilor şi să-i dea odihnă veşnică! Sincere condoleanțe pentru întreaga familie! Colegii din cadrul Facultății de Informatică și Științe. (1455)

 

* În aceste momente pline de tristețe suntem alături de colega noastră, Alina Maria Cărăban și familia, la trecerea la cele veşnice a tatălui ei drag. Sincere condoleanțe! Sanda Filip.

 

* Sincere condoleanțe și gânduri de alinare colegei noastre, Alina Maria Cărăban și familiei, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a tatălui drag. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Eugen Macocian. (1456)

 

* Suntem alături de colegii noștri, prof. univ. dr. ing. Țarcă Radu-Cătălin și conf. dr. ing. Țarcă Ioan-Constantin, acum când se despart de tatăl lor drag. Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Secretariatul Facultății IMT. (1440)

 

* Suntem alături de colegii noștri, prof. univ. dr. ing. Țarcă Radu-Cătălin și conf. univ. dr. ing. Ioan-Constantin Țarcă, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Colectivul Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică. (1441)

 

* Suntem alături de familia Țarcă în aceste clipe grele, la despărțirea de cel care a fost soț, tată, socru și bunic,

IOAN ȚARCĂ.

Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Lui Veșnică. Familia Cărăban Radu.

 

* Suntem alături de doamna judecător Ţarcă Gabriela Ana, la trecerea la cele veşnice a socrului său,

IOAN ȚARCĂ.

Sincere condoleanţe familiei! Colectivul Secţiei penale şi pentru cauze cu minori a Curţii de Apel Oradea. (1450)

 

* Colectivul DPPD din cadrul Universităţii din Oradea transmite sincere condoleanţe familiilor prof. univ. dr. habil Radu-Cătălin Ţarcă şi conf. univ. dr. Ioan Constantin Ţarcă, la trecerea în eternitate a tatălui drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! (1454)

 

 

* Gânduri de mângâiere și alinare familiei, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a colegului nostru

dr. MIRCEA-CORNEL COZMAN. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dr. Carmen Pantiș, Colegiul Medicilor Bihor. (1447)

 

* Cu adâncă durere în suflet și  inima îndoliată, azi 6 iunie 2022 îmi iau rămas bun de la iubitul meu tată,

Dr. Profesor VASILE SOLDEA,

fondatorul Facultății de Mediu și al vieții mele, care s-a întors în ceruri. Slujba de pomenire va avea loc vineri de la 16.00, la Biserica din incinta Spitalului Staționar 1, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, la cimitirul din satul lui natal Mititei, în Bistrița Năsăud, de la ora 15.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină și să îl aibă în paza Lui! Fiul, Soldea Carol.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitului nostru soţ, tată, socru, cuscru şi bunic

COSTICĂ PĂDURARU,

(80 de ani). Înmormântarea va avea loc miercuri, 8 iunie, ora 13.00, la Capela Steinberger. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Soţia Elisabeta, fiul Costel, nora Codruţa, cuscrul Gheorghe şi nepotul Darius.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Păduraru Costel, în aceste momente grele pricinuite de decesul tatălui său drag,

COSTICĂ PĂDURARU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să mângâie familia îndurerată! Colectivul CNCIR SA – Sucursala Oradea. (1452)

 

* Sincere condoleanţe şi compasiune transmitem familiei Păduraru, la despărţirea de soţul şi tatăl drag,

COSTICĂ PĂDURARU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Plugar. (1451)

 

COMEMORĂRI

 

* Retrăim şi acum aceeaşi durere ca în trista zi de 7 iunie 2009 când

prof. MOISE PATER

şi-a luat „La revedere!” de la soţie, fiu, noră şi nepot, îndreptându-se spre Patria Cerească. Chipul său blând, dragostea, bunătatea şi devotamentul le vom păstra vii în memoria noastră cât vom fi. Domnul să-i dea odihnă veşnică! Familia. (1449)