DECESE

* „O inimă rănită se va vindeca în timp,

și atunci când o face,

memoria și dragostea pentru cei pierduți

se instalează pentru a ne proteja.”

ILONA PECHER

FERENC MARTON

TEODOR-LUCIAN VICAȘIU

GUSZTAV VASS

NICOLAE URSU-MAHARAN

JOLANDA MUNDRUT

MARIA MIHUȚĂ

TINCA VERES

AURORA TINCA

OLGA DULL

ANNAMÁRIA HARÁCSEK

LÁSZLó ANDRÁSI

JóZSEF BERKI

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate!

 

* Suntem cu tot sufletul alături de voi, dragii noștri fini, Sanda, Călin, Șefan și Maria, la marea durere a pierderii scumpului vostru tată și bunic,

DUMITRU MOȘ.

Îl vom păstra mereu în amintire, ca pe un om de mare bunătate, înțelepciune și noblețe sufletească. Dumnezeu să-i dea odihna veșnică în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe întregii familii! Alina, Dan și Andrei Bădulescu.

 

* Suntem alături de nașii și verișorii noștri, Sanda și Călin Radu, Sandu și Monica Moș în aceste momente grele când se despart de tatăl și socrul lor drag,

DUMITRU MOȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Fam. Radu Cornel.

 

* Chiar dacă vedem suferința celui drag zi de zi, dragostea ce i-o purtăm ne lasă inimile împietrite de durere acum ... Ne luăm rămas bun de la cel care a fost cel mai bun soț, tată, socru și bunic, 

VICTOR CONSTANTIN BĂRUI.

Ne vom alina cu amintirea clipelor minunate petrecute împreună și ne rugăm bunului Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică alături de cei buni și drepți. Vei rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre și îți spunem rămas bun!  Slujba de înmormântare are loc azi, luni, 7 noiembrie 2022, ora 13.00 de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească! Profund îndurerați soția Aurica, fiii Adrian cu familia, Gabriel cu familia și mama soacră Sabina. (2495) 

 

* Drum bun spre îngeri scumpul meu verișor 

VICTOR CONSTANTIN BĂRUI.

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Verișoara Buzățălu Maria Edith. (2496)

 

* Sunt alături de familia Bărui în aceste momente de grea încercare când se despart de cel drag  

VICTOR BĂRUI.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Cuscrul Grigore Țigan. (2497)

 

* După luni de suferință, îngrijit cu devotament de familie, s-a stins un prieten drag nouă

ing. VIKI BĂRUI.

Va rămâne în inimile noastre, așa cum l-am știut mereu: harnic, vesel, optimist și mândru de familia sa. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Resemnare și împăcare sufletească celor dragi lui. Monica și Traian Lazăr. (2491)

 

* Suntem alături de Ady și Gabi Bărui în aceste momente grele prilejuite de despărțirea pentru totdeauna de tatăl lor

VICTOR BĂRUI

plecat la cele veșnice după o grea suferință. Odihnă în pace,

VICHI!

Hanna, Antonia și Gabi Berger. (2492)

 

* Bunul nostru prieten  

VICHI BĂRUI

a plecat în eternitate. Îl regretăm nespus. Un gând de mângâiere și alinare pentru familia îndurerată în aceste momente grele de despărțire veșnică. Dumnezeu să-l aibe în pază. Angela și Tibi Berger. (2493)

 

* Cu tristețe și mare durere în suflet ne despărțim pentru totdeauna de colegul și prietenul nostru, șef secție chimică CET Oradea 

VICTOR BĂRUI

plecat la cele veșnice. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndurerate. Dita și Tibi Sârbu. (2494)

 

* Suntem alături de colegul nostru Adrian Bărui la trecerea spre cele veșnice a tatălui său. Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa și să mângâie familia îndurerată. Colegii Biroului Juridic al Universității din Oradea. (2489)

 

* Cu durere în suflet suntem alături de familia vecinului nostru Ady Bărui la decesul tatălui drag. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu  să-l odihnească în pace. Coșarcă Mircea și Marica. (2500)

 

* Sincere condoleanțe familiei la despărțirea de soțul, tatăl, bunicul și socrul drag

ing. chimist VICTOR BĂRUI.

Dumnezeu să-l odihnească. Fam. Bugnariu Gavril și Rozalia. (2501)

 

* Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar lui Aurica, Adi, Raluca şi Gabi puterea de a trece peste această grea încercare. Catrinel, Mona, Adina şi Horaţiu.

 

* Suntem alături de Aurica și Adrian Bărui în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a soțului, respectiv tatălui. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colectivul Facultății de Informatică și Științe.

 

* Un gând de alinare și mângâiere Auricăi și lui Adrian Bărui, acum cînd se despart de soțul și tatăl lor. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Sincere condoleanțe pentru întreaga familie. Sanda și Ivanciu Filip.

 

* Primeşte condoleanţele noastre sincere în acest moment dureros, suntem alături de familia ta Diana Reste. Ne gândim la tine în acest moment dificil, Dumnezeu să vă ofere mângâiere în cel mai dureros moment. Nicoleta şi Călin Bob.

 

* Cu profund regret și durere anunțăm decesul fratelui meu

prof. dr. GHIȚĂ GORUN.

Serviciul funerar a avut loc în Italia, în 3 noiembrie 2022, în prezența familiei. Somn lin. Fratele Mircea, cu familia, din USA.

 

* Cu adâncă tristețe, ne despărțim de bunul nostru prieten,

VICTOR BĂRUI.

Cerul să-ți primească sufletul generos și curat. Fam. dr. Dan și Klementina Giurgiu.

 

* Cu lacrimi în ochi şi durere în suflet, anunţ trecerea la cele veșnice a iubitului meu soț

DUMITRU CĂPUȘ,

la vârsta de 79 ani. Amintirea lui va rămâne veșnic în sufletul meu și nu voi uita niciodată clipele petrecute împreună. Înmormântarea va avea loc marți, 8 noiembrie 2022, ora 13.00, la Capela din sat Sărand. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Veşnic îndurerată, soția Părasca.

 

* S-a înălţat la cer, mai aproape de Dumnezeu, scumpul nostru tată, socru și bunic

DUMITRU CĂPUȘ.

Amintiri dragi şi multe lacrimi, multă durere în sufletele noastre şi un dor nestins vor rămâne în sufletele noastre pentru cel care ne va lipsi odată cu plecarea dintre noi. Îi vom păstra amintirea vie. Fiul Daniel cu soția Mariana și cu nepoatele Florina și Daciana și fiul Dumitru cu soția Florina și cu nepoata Amalia. 

 

* Soarele vieții a apus pentru un om minunat,

VICTOR BĂRUI.

În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor care să ne aline durerea alăturându-ne d-nei Aurica Bărui și întregii sale familii. Drum lin spre îngeri! Fam. Raveica și Teodor Jurcuț.

 

* Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune d-nei Aurica Bărui și familiei sale la trecerea în veșnicie a soțului,

VICTOR BĂRUI.

Odihnească-se în pace! Fam. dr. Cosmina și Victor Lazăr.

 

* Suntem alături de nașii noștri, familia Căpuș, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a celui care a fost tata, socru, bunic,

DUMITRU CĂPUȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Alin Negrău cu familia.

 

COMEMORĂRI

 

„Odihna cea veșnică

Dă-o lor Doamne,

Și lumina cea fără de sfârșit,

Să le strălucească,

Să se odihnească în pace”

În memoria soțului meu

DUMITRU BIBARȚ-junior,

la 7 ani de la deces și a părinților lui

DUMITRU BIBARȚ-senior

și

LIVIA.

Soția Lenuța și fiul Dan. (2423)

 

* Azi 7 noiembrie 2022 se împlinesc 9 ani de când a plecat într-o lume mai bună scumpa noastră mamă, soacră și bunică

VIORICA SIM.

Îi păstrăm în suflet chipul ei blând și ne amintim cu drag de dragostea cu care ne-a înconjurat mereu. Fiicele Felicia și Ofelia, ginerele Teodor, nepoata Ofelia cu soțul Fernando. (2483)

 

 

* La 5 noiembrie 2022 s-a împlinit un an de când iubitul și bunul nostru tată, socru, bunic și străbunic

ALEXANDRU TANC,

s-a ridicat la ceruri. Îl vom păstra mereu în inimile noastre, iar amintirea lui va rămâne totdeauna vie pentru noi. Dumnezeu să te aibă în paza Sa: fiul Ghiță, nora Camelia și nepoții: Răzvan cu familia, Roxana cu Ionuț, Bogdan cu Anca, Maria, Domnica și Alexandra. Mulțumim tuturor celor care îi mai păstrați o amintire și celor care ați fost alături de noi si ne-ați împărtășit durerea în acele momente grele. (2488) 

 

* Au trecut 6 săptămâni de când ne-am despărțit pentru totdeauna de cel care a fost dragul nostru tată, socru și bunic,

TRAIAN HAȘ.

Ne rugăm ca Dumnezeu să așeze sufletul lui acolo unde cei drepți se odihnesc.   Fiul Nadir cu soția Daniela, nepotul Loris. 

 

* Au trecut 15 ani de când ne-am despărțit pentru totdeauna de bunul și iubitul nostru soț, tată și bunic, un suflet nobil, plin de bunătate și înțelepciune,

IOAN NEGRUȚ.

Ne este greu să credem că nu mai ești. Nu vom uita niciodată grija și dragostea cu care ne-ai înconjurat. Îți vom fi veșnic recunoscători pentru tot ce ai făcut pentru noi. Familia îndoliată.