DECESE

 

* În data de 4 octombrie 2022 s-a stins, după o grea suferință, cea care a fost 

prof. AGNETA POPESCU,

născută Chiș, în localitatea Parhida Bihor. A trăit 92 de ani. Înmormântarea are loc azi, 7 octombrie 2022, ora 12.00 de la Capela Hașaș. Familia îndurerată.  (2306)

 

* Cu tristețe în suflet ne despărțim pentru totdeauna de soțul, tatăl și bunicul nostru drag 

IOAN ARDELEAN.

Amintirile vor rămâne în sufletele noastre alinându-ne durerea. Stâlpul de pomenire are loc azi, 7 octombrie, orele 19.00, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, ora 13.00, la Cimitirul din Episcopia Bihor. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Familia. (2308)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Marius Pop, în aceste momente grele ale despărţirii de mama sa. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii de la S.C. ABA RO S.R.L.

 

* S-a stins făclia care a luminat generații de elevi, colega noastră

prof. RAVEICA ALEXANDRU.

A cultivat la elevi dragostea pentru comoara moștenită LIMBA ROMÂNĂ. A fost stimată, iubită și apreciată, calități pentru care va rămâne în amintirea noastră. Familiei sincere condoleanțe! Odihnă veșnică! Colegele de clasă promoția 1953, Școală Pedagogică Oradea. Carolina.

 

* Cu mare durere și tristețe în suflet, anunțăm despărțirea de cea care a fost soție, scumpă mamă și devotată bunică,

ELENA ȚICA. 

Drum lin spre cer! Înmormântarea are loc azi, 7 octombrie, ora 14.00, la Capela Orășenească. Familia îndurerată.

 

* Drum lin spre cer cumnata mea dragă,

ELENA ȚICA. 

Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină. Sunt alături de cumnatul Gavril, de nepoții Gabriel și Ovidiu cu familiile, în aceste clipe de nemărginită tristețe. Sincere condoleanțe! Cumnata Ghib Ileana. (2309) 

 

* Cu deosebită tristețe ne exprimăm regretul și deplângem trecerea la cele veșnice a unui suflet cald, bun și generos, cea care a fost 

ELENA ȚICA,

soție, mamă, soacră și bunică protectoare. Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i primească sufletul în Grădina Raiului! Nepoata Claudia cu fiul Dragoș. (2310)

 

* Un gând de alinare pentru familia îndurerată, acum, când se despart de cea care a fost soție, mamă, soacră și bunică iubitoare   

ELENA ȚICA. 

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar celor rămași să le dea putere să treacă peste aceste momente grele. Nepotul Neluțu cu soția Geanina și fiul Paul. (2311)

 

* Cu ochii înlăcrimaţi şi inima îndurerată mă despart de scumpa şi iubita mea soţie,

LUCREŢIA TOMA,

fostă VAIDA. Draga mea soţie, pentru tot ce ai făcut pentru mine, te iubesc şi îţi voi păstra veşnică amintirea în sufletul meu. Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 7 octombrie, ora 13.00, Capela Haşaş. Soţul Vasile Toma. (2313) 

 

* Cu adâncă durere ne despărţim de sora şi mătuşa noastră,

LUCREŢIA TOMA,

care a plecat prea devreme din această lume. Dumnezeu să îi aşeze sufletul în Împărăţia Sa! Sora Silvia, nepoţii Mariana şi Adrian cu familiile. (2315)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la sora şi mătuşa noastră,

LUCREŢIA TOMA,

care a plecat fulgerător la ceruri. Vom păstra veşnic amintirea ei. Dumnezeu să o odihnească! Sora Catiţa, nepoatele Adriana şi Anca cu familiile. (2314)

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc 6 luni de la trecerea la cele veșnice a scumpei noastre soție, mamă și bunică 

NATAȘA SIM.

Duminică, 9 octombrie are loc parastasul la Biserica „Sfântul Duh Mângâietorul” din Ioșia Nord. Dumnezeu să o odihnească în pace! Cu durere în suflet, familia. (2307) 

 

* S-au împlinit 7 ani de la trecerea în neființă a celui care ne-a fost soț și tată iubitor,

ing VASILE MĂRGINEAN.

Slujba de pomenire va fi oficiată sâmbătă la biserica greco-catolică din Parcul Olosig, după liturghia de seară. Să-i fie veșnicia luminată de Spiritul Sfânt! Familia. (192)