DECESE

* Suntem alături de colegul nostru, domnul director Pataki Arpad, la marea durere cauzată de trecerea în neființă a tatălui său. Sincere condoleanțe întregii familii! Colectivul cadrelor didactice și nedidactice de la Școala Gimnazială nr.1 Diosig.

 

* Bunul Dumnezeu să vă aline durerea în această perioadă de mare tristețe sufletească, la despărţirea de mama dragă,

LOVAS GYONGYIKE IRINA.

Pe această cale exprimăm sincere condoleanțe colegei noastre dr. Domokos Andrea. Colegiul Medicilor Stomatologi Bihor.

 

* Tata,

VIOREL JURCAN,

un înger trimis de Tatăl Ceresc pentru a ne lumina viețile, a ne da aripi și a ne crește cu înțelepciune și dragoste, s-a înălțat la ceruri în dimineața zilei de 7 iulie. A fost un om grozav, soț, tată, lider pentru alții și a influențat atât de mulți oameni de-a lungul vieții, iar acum se pregătește pentru următoarea sa aventură în care va putea face toate lucrurile pe care le-a iubit. Fii binecuvântat! Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 7 iulie 2023, ora 13.00, la Capela Inand. Soția Zorica și copiii Cosmin, Dacian, Loredana. (3729)

 

* Suntem alături de draga noastră colegă, Loredana Jurcan, la ceas de grea despărțire de neprețuitul ei tată,

prof. VIOREL JURCAN.

Dumnezeu să-l odihnească-n pace, iar pe cei dragi ai lui să-i mângâie cu gândul că Omul de aleasă omenie e cu sufletul alături de ei! Colectivul de cadre didactice și cel auxiliar al Școlii Gimnaziale, „Avram Iancu", Oradea.

 

* Un gând de alinare şi sincere condoleanțe familiei STOICA la pierderea fratelui, cumnatului și unchiului drag. Dumnezeu să îl odihnească în pace!  Fam Goian.