DECESE 

 

* Cu adâncă tristețe în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice, după o lungă și grea suferință, a iubitului nostru soț și tată, 

NICOLAE POPA. 

Stâlpul are loc azi, 9 august, la Capela Orășenească, la ora 17.30, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 10 august, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Soția Gabriela și fiul Andrei. (1924)

 

* După o lungă și grea suferință inima fratelui nostru 

NICOLAE POPA

a încetat să mai bată. Dumnezeu să-l ierte și să așeze sufletul lui în Împărăția Cerurilor. Suntem alături de voi Gabi  și Andrei. Gabi și Lia. (1923)

 

* Cu adâncă tristeţe şi durere am luat la cunoştinţă de trecerea la cele veşnice a dragei noastre colege,

FLORICA IENCIU

(FĂNĂŢAN). Suntem alături de familia îndurerată şi-i dorim drum lin spre Cer! Colegii de clasă de la Liceul Pedagogic „Iosif Vulcan”, promoţia 1981. (1920)

 

* Suntem alături de familia Blaj, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a celui care a fost un coleg respectat, care și-a dedicat o bună parte din viață învățământului bihorean,

prof. ing. GHEORGHE VALERIU BLAJ.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l aşeze în rândul drepților! Biroul Sindicatului Liber din Învățământ Bihor. (1919)

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a celei ce a fost mamă, bunică și străbunică

FLORICA SASU,

Înmormântarea are loc azi, 9 august, orele 14.00, de la Capela Orăşenească Oradea. Familia. (1922)

 

* În memoria doamnei

FLORICA SASU.

Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște. Azi nu mai ești unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Îndurerate cadre pedagogie de educatoare din Salonta. Sincere condoleanțe familiei.

 

* Un ultim și pios omagiu în amintirea celui care a fost 

ing. VIOREL SUCIU

plecat la cele veșnice. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe copiilor cu familiile lor. Fam. Burdescu. (1926)

 

* Te conducem cu regret pe ultimul drum, dragă

NELI GHERGHEL,

fostă secretară la școala din Vașcău. Toată compasiunea noastră dragă Ada pentru tine și familia ta. Foști salariați ai școlii din Vașcău.

           

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 6 săptămâni de când dragul nostru soţ, tată, socru,

prof. DAN MITRAŞCĂ,

a plecat din această lume. Slujba de pomenire are loc miercuri, 10 august, ora 18.00, la Catedrala Greco-Catolică „Sf. Nicolae”. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească! Magda, Andrei şi Alina. (1918)