DECESE   

 

* Suntem alături de fina noastră Dorina, Anca, George, Alex și Nati, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a scumpului soț, tată, socru și bunic

IOAN VEREȘ.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nașii Panc Leontin și Maria, Leontina și Cristian Lencar. (4607)

 

* Colectivul Sectorului Canal este alături de familia Zetocha Ștefan Oance, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a celei care a fost 

CORNELIA OANCE

mamă, soacră și bunică. Sincere condoleanțe! (4604)

 

* Suntem alături de vecinul nostru, Nicolae Oance cu fiicele Nicoleta și Maria cu familiile lor, la marea durere a pierderii soției și mamei lor dragi

CORNELIA OANCE.

Dumnezeu s-o odihnească în Împărăția Lui, iar pe cei rămași să-i mângâie. Moca Teodor cu familia. (4608)

 

* Suntem alături de familiile Oance, Fiterău și Zetoca, la pierderea celei care a fost soție, mamă, soacră și bunică

CORNELIA OANCE.

Sincere condoleanțe. Nepoții Nicu și Nelu Iovan.

 

* Un sincer gând de alinare pentru familiile Oance, Fiterău și Zetoca, la despărțirea de cea care a fost soție, mamă, soacră și bunică

CORNELIA OANCE.

Odihnească-se în pace. Finii Vasile și Mariana Popa.

 

* Suntem alături de familia Oance, în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soției dragi

MARIOARA OANCE.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Familia Bondor, Oradea. (4611)

 

* Cu profund regret vă aducem la cunoștință trecerea la cele veșnice a dragei noastre mame și soacre

FLOARE LAZĂR,

la vârsta de 84 ani. Dumnezeu să-i lumineze calea spre cele veșnicie. Stâlpul va avea loc la Capela Orășenească, joi 9 decembrie, de la ora 17.30, iar slujba de înmormântare vineri, 10 decembrie, de la ora 12.00, la Capela Hașaș. Fiul Viorel și nora Ana.

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de cea care ne-a fost bunică și străbunică dragă,

FLOARE LAZĂR.

Te vom păstra veșnic în inimile și amintirile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace! Nepoata Ana-Maria cu soțul Mihai și strănepotul Andrei.

 

* Suntem alături de cumnatul nostru, Lazăr Viorel, soția Ana și fiica Ana Maria, la marea durere pricinuită de pierderea celei care a fost mamă, soacră și bunică

FLOARE LAZĂR.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie! Fam. Ioan și Florica Meșter.

 

* Împărtăşim durerea cumnatei noastre, Ana-Maria Meşter, la ceas de despărţire de bunica sa dragă,

FLOARE LAZĂR.

Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul celor drepţi! Gabi şi Cristina Ujupan. (4618)

 

* Suntem alături de nașii noștri, Viorel și Ani Lazăr, de Ancuța și familia ei, acum când se despart de mama și bunica lor dragă,

FLOAREA LAZĂR.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Simona, Mircea și Patricia Drăgan. (4609)

 

* Cu mult regret și tristețe ne luăm rămas bun de la prietena noastră

ing. RODICA CHEREGI

un suflet bun, un om desoebit. Suntem alături de băieții ei dragi, Flavian și Șerban, cărora le transmitem întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace. Dana, Gigi și Anda Coman. (4606)

 

* Se strecoară o durere surdă în pieptul nostru şi ne copleşesc sentimentele, fiindcă a venit momentul ca unul dintre bărbaţii cei mai puternici din viaţa noastră să-şi înalţe sufletul către ceruri,

dr. VIOREL-VALENTIN VARGA.

Îmbrăţişat de soţia ta cu ochii senini, să ne vegheaţi de acolo de sus şi să-i spui cel puţin că victoria are miros de pace! Îţi mulţumim nemărginit pentru buna creştere şi pentru tot ceea ce ai fost tu: uneori un bătrânel greu de înţeles, alteori un Dumnezeu care ne arată ceea ce contează defapt! Fie ca îngerii să-ţi cânte şi să-ţi aline orice durere omenească! Te iubim! Camelia, Loca, Călin, Rebeca şi familiile lor şi Laurenţiu. Înmormântarea va avea loc în data de 10 decembrie, vineri, ora 13.00, la Capela Frenţiu.

 

* Suntem alături de șefa noastră, Camelia Bologan, la trecerea în neființă a tatălui drag,

dr. VIOREL VARGA.

Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică. Colegele din cadrul Compartimentului Agenți Economici.

 

* Împărtășim durerea care a copleșit sufletul domnului prof. univ. dr. Ioan Horga, la despărțirea de cea care i-a fost reazem în încercările și bucuriile vieții, draga sa mamă,

MARIA HORGA,

trecută la cele veșnice după o viață trăită în demnitate, credință și iubire față de semeni. Părintele Ceresc să-i rânduiască odihna veșnică între aleșii Săi, iar asupra familiei greu încercate să reverse mângâiere și alinare. Colectivul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științe ale Comunicării.

 

* Colectivul Departamentului de Istorie, a Universității din Oradea este alături de prof. univ. dr. Ioan Horga, cu prilejul îndureratului eveniment cauzat de pierderea mamei sale. Sincere condoleanţe familiei! (4612)

 

* Colectivul Departamentului de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, de la Universitatea din Oradea este alături de colegul prof. univ. dr. Ioan Horga, în greaua încercare pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace! (4613)

 

* Colectivul Departamentului de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării este alături de prof. univ. dr. Ioan Horga acum când se desparte de mama sa dragă. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace! (4614)

 

* Suntem cu gândul alături de familia prof. univ. dr. Ioan Horga, în acest moment greu și dureros, când mama dânsului a trecut în lumea celor drepți. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Carol și Elena Zierler. (4615)

 

* Doctoranzii Alexandra Radu și Eduard Feier sunt alături de prof. univ. dr Ioan Horga, în momentele acestea dureroase, când mama sa a plecat la cele veșnice. Sincere condoleanţe familiei! (4616)

 

* Un suflet bun și blând s-a înălțat la ceruri. Cu inimile zdrobite ne luăm rămas bun de la mult iubitul soț și tată

ISTVÁN-KÁROLY MERTZ,

fost asistent la Spitalul Militar. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc vineri, 10 decembrie, ora 14.00, de la Capela Steinberger, Cimitirul Rulikowski. Soția veșnic îndoliată Zsuzsa și fiica Noemi.

 

* Sincere condoleanțe pentru Noemi și Zsuzsanna Mertz, la despărțirea de tatăl și soțul vostru drag. Dumnezeu să-l odihnească! Colectivul Oficiului Poștal nr. 1 Oradea. (4610)

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a dragei noastre,

LUCIA CARMEN RUSU,

în vârstă de 50 de ani. Înmormantarea are loc azi, 9 decembrie 2021, ora 14.00 de la Capela municipiului Salonta. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

* Un gând de alinare pentru nașul nostru, Aurel, Claudia și Ciprian, în aceste clipe grele cauzate de moartea soției și mamei lor dragi

MARIA POP.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia Miculescu. (4619)

 

COMEMORĂRI

 

* Retrăim mereu aceleaşi clipe de durere şi întristare ca în urmă cu 13 ani, când, în 9 decembrie 2008, ai plecat dintre noi, mult prea devreme, scumpa noastră mamă, bunică și străbunică,

SILVIA IGNA din Gepiu.

Acum, ești alături de soțul tău drag,

NICOLAE, și de băiatul tău,

NICUȘOR,

pe care i-ai iubit atât de mult.

Dragii noștri, ne este tare dor de voi și vă purtăm în suflet și în rugăciuni pentru totdeauna. Bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace și lumină! Familia îndurerată.

 

 

* Se împlinește un an de când cea mai minunată soție, mamă și bunică

MARIA CÂMPIAN

s-a înălțat la cer. Parastasul va avea loc sâmbătă, 11 decembrie 2021, ora 9.00, la Biserica Izvorul Tămăduirii. Dumnezeu să-i mângâie sufletul bun cu toată iubirea noastră veșnică. Soțul Vasile și fiicele Gabriela și Anca, cu familiile lor. (4581) 

 

* Cu aceeaşi durere în suflete amintim că se împlinesc 3 ani de când a plecat dintre noi mama-soacră ideală şi bunica iubitoare, cea care a fost

LUCIA CRIŞAN,

decedată în 9 decembrie 2018, la vârsta de 86 de ani. Mulţumim din suflet tuturor acelora care n-au uitat-o şi au rămas alături de noi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nora Mia Crişan şi nepotul Horia-Rareş Crişan.