DECESE

 

* S-a stins un suflet bun, iubitor și răbdător, luând drumul spre ceruri unde este așteptată de soțul

TRAIAN.

Nu te vom uita nicicând, draga noastră prietenă și vecină

RUXANDRA POPA.

Condoleanțe pentru fiul Ovidiu și nepoata Roxana, foarte dragi pe perioada vieții, la despărţirea de cea care a fost o mamă și o bunică model. Fam. Victoria și Pavel Mercea. (400)

 

* Suntem alături de voi, Ovidiu, fiu și Roxana, nepoată, acum când vă despărțiți de scumpa voastră mamă și bunică

RUXANDRA POPA.

Dumnezeu să-i dea liniștea veșnică! Condoleanțe familiei! Vecinii din bloc 15, str. Averescu nr. 15. (401)

 

* Când pleacă MAMA cuvintele sunt fără glas!

Cu multă durere şi regret anunţ trecerea grăbită la cele veşnice a mamei dragi,

prof. FLORICA BEJAN,

în vârstă de 70 ani, om de mare nobleţe şi dedicare sufletească. Mulţumesc, draga mea mamă, pentru toată dragostea şi grija cu care m-ai cuprins. Acum, la clipa despărţirii te sărut cu mult dor şi îl rog pe Milostivul Dumnezeu să îţi rânduiască odihnă veşnică şi iertarea păcatelor.

„Câţi în Hristos v-aţi botezat, în Hristos v-aţi şi-mbrăcat”.

Prima slujbă de stâlp are loc azi, 9 februarie 2022, ora 19.00, iar cea de-a doua va avea loc joi, 10 februarie, ora 17.00, la Capela Municipală. Slujba înmormântării se săvârşeşte vineri, 11 februarie 2022, ora 14.00, la Capela Haşaş. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace! Fiica Andrada. (414)

 

* Un gând de alinare nepoatei mele dragi, Andrada-Simina, în aceste momente de grea încercare pricinuite de decesul neaşteptat al surorii mele,

FLORICA BEJAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe! Unchiul Bejan Vasile cu familia. (413)

 

* Un gând de alinare verişoarei noastre îndoliate, Andrada-Simina, în aceste momente de adâncă tristeţe pricinuite de trecerea în nefiinţă a mătuşii noastre,

FLORICA BEJAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe! Vărul Bejan Dan cu familia. (412)

 

* Cu un gând de mângâiere și compasiune suntem alături de fina noastră, Andrada, la trista despărțire de mama sa dragă

FLORICA BEJAN.

Rugăm pe Milostivul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în Împărăția Sa! Fam. preot Dem Florin și Irina. (399)

 

* Suntem alături de Marinela, Tedi, Horică și Dan la despărţirea de mama și bunica dragă,

MARIA PORDEA

Dumnezeu să-i dea liniștea și odihna veșnică! Dana și Eneas, Titi şi Marcela.

 

* Cu ochii înlăcrimați și inimile zdrobite de durere ne despărțim pentru totdeauna de scumpa noastră soție, mamă și bunică

AURICA ONIȚA.

Vorba ta bună, privirea ta blândă și dragostea ce ne-ai purtat-o nu le vom uita niciodată. Vom păstra mereu în sufletele noastre amintirea chipului tău drag și a sufletului tău bun. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Cerurilor! Înmormântarea va avea loc joi, 10 februarie, ora 15.00, la Cimitirul Municipal, Capela Hașaș. Soțul Nelu, fiica Adina, ginerele Nicu și nepoata Ana. (406)

 

* Suntem alături de familiile Onița și Secară, vecinii noștri, la despărțirea de soția, mama și bunica dragă

AURICA ONIȚA.

Sincere condoleanțe. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Familia Junc.

 

* Împărtăşim cu tine, Adina, draga noastră prietenă, durerea pierderii scumpei tale mame. Îţi suntem alături şi te încurajăm să fii puternică, să străbaţi timpul rememorând cei mai frumoşi ani pe care i-aţi petrecut împreună. Sincere condoleanţe întregii familii! Dumnezeu să o odihnească în pace! Andra şi Cristian Porumb.

 

* Cu sufletul îndurerat îmi iau rămas bun de la iubitul meu tată

ing. PETRU GALIȘ,

de 87 de ani. Stâlpul are loc azi, 9 februarie 2022, de la ora 17.30, la Capela Orășenească. Înmormântarea va avea loc joi, 10 februarie 2022, ora 13.00, la Capela Hașaș, în Cimitirul Municipal. Dumnezeu să-l ierte și să-i vegheze odihna și pacea veșnică în lumina cea neînsemnată a căminului veșnic. Fiica Delia. (402)

 

* Profund îndurerați ne despărțim de scumpul nostru tată și socru

ing. PETRU GALIȘ,

de 87 de ani. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina Sa, pentru odihna și pacea veșnică! Fiul Ioan și nora Mărioara. (403)

 

* Bunicule drag, ai fost sufletul nostru, raza ce ne-a luminat calea în zilele întunecate și ne-ai îmbrățișat cu dragostea ta în fiecare zi. Acum, a venit timpul să te conducem pe ultimul drum cu inimile frânte de durere, însă amintirea ta ne va însoți mereu,

ing. PETRU GALIȘ,

de 87 de ani. Odihnește-te în pace! Nepotul Radu și soția Alexandra. (404)

 

* Un ultim și sincer omagiu cuscrului

PETRU GALIȘ.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Cuscra Veturia Drimbe. (405)

 

* Suntem alături de colega noastră Delia Galiș, la trista despărțirea de tatăl său drag. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii și conducerea Direcției de Asistență Socială Oradea. (407)

 

* Un ultim omagiu celui care a fost directorul Intreprinderii Forestiere Oradea,

ing. PETRU GALIȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie! Din partea foștilor salariați de la S.E.L. Finiș, fam. Găvrilă Ioan și fam. Bondor Ionel.

 

* Suntem alături de vecinii noștri, acum când se despart de cea care a fost

prof. MARIANA BOJAN.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Maria Gavriș și familia. (408)

 

* Împărtășim durerea nașului nostru, Bojan Dumitru și a familiei lui, la despărțirea de iubita lor soție, mamă și bunică, profesoară

MARIANA BOJAN.

Dumnezeu să o ierte, să o odihnească și să dea alinare suferințelor familiei îndoliate. Finii Cornelia și Sandu Filimon. (410)

 

* Sincere condoleanţe, un gând de mângâiere şi compasiune pentru fostul nostru coleg, Bojan Dumitru, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a soţiei sale dragi,

MARIANA BOJAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Serviciului Executare Silită din Direcţia Economică a Primăriei Oradea. (411)

 

* Aducem omagiu celei care a fost dascălul prin excelenţă al multor generaţii de elevi,

doamnei profesoare MARIANA BOJAN.

Sufletul ei a vibrat la dragostea de Hristos pentru familie, elevi, colegi şi cei încercaţi de viaţă. Prin determinarea sa a înfrumuseţat oameni şi locuri, îndrumându-i pe calea mântuirii cu smerenie şi răbdare. O să ne lipseşti... Profesorii nu mor niciodată, ei trăiesc veşnic prin elevii lor. Dumnezeu să-i aşeze sufletul în ceata Sfinţilor, pe care i-a iubit! Cu preţuire şi recunoştinţă, insp. pr. prof. Florin Negruţiu şi prof. de religie din jud. Bihor. (415)

 

* Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a colegei noastre, cea care a fost un OM iubit și talentat,

 dr. ILDIKÓ BOHÁCS.

Suntem triști dincolo de cuvinte. A plecat prea devreme, lăsând în urmă un gol imens. Dumnezeu să-i odihnească sufletul! Colectivul colegilor medici și asistente medicale - Cabinete medicale școlare.