DECESE

 

* Tristețe și regrete ne cuprind la despărțirea de

dr. ȘTEFAN IUHASZ - medic specialist interne,

un medic de excepție, care s-a dăruit profesiei cu pasiune și devotament. S-a născut la data de 10 mai 1968, în orașul Oțelul Roșu, județul Caraș Severin din părinții, tatăl de profesie medic pediatru și mama funcționară la Banca Națională din același oraș. Are doi frați ingineri și o soră medic. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. În perioada 15 ianuarie 1996 - 1 februarie 2001 își desfășoară activitatea ca medic rezident, specialitatea medicină internă, la Spitalul Clinic din Timișoara. Începând cu data de 15 mai 2000, se angajează prin concurs la Spitalul Municipal Episcop „Nicolae Popovici” din Beiuș, ca medic specialist în cadrul ambulatoriului de specialitate - cabinet interne. La data de 1 decembrie 2014, își încheie activitatea în cadrul Spitalului Municipal Episcop „Nicolae Popovici” din Beiuș, deschizându-și cabinet de consultații privat în specialitatea medicina internă.

Trecerea la cele veșnice este regretată de multă lume din zona Beiușului, întrucât diagnosticele sale erau recunoscute în clinicile din Cluj - Napoca, Timișoara, Oradea etc. Înmormântarea va avea loc vineri, 10 iunie, ora 12.00, la Cimitirul Romano-Catolic din Beiuș. Condoleanțe sincere! Ioan Degău - director de bancă, cu familia. (1490) 

 

* Știam de suferința prin care trecea prietenul nostru,

LEONTIN SILAGHI,

și totuși speram ca el să mai poată rămâne printre noi o vreme. Dumnezeu însă s-a grăbit să-l ia. Ceasul despărțirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens și lacrimi în inimile copiilor săi, Leontin și Anca și a familiilor acestora. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Familia Ghețe Dănuț și Doina. (1491)

 

 

* Suntem alături de nepoții Geta, Dănuț și Alexia Baltă în aceste momente grele când se despart de mama, soacra și bunica lor dragă

FLORICA IGNĂȚEL.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Familia Ignățel Vasile, Norica și Ionuț. (1479)

 

* Vă transmitem sincere condoleanțe și suntem alături de voi, dragă Emilia Blaga și Teodor Blaga, la despărțirea dureroasă de iubita voastră mamă,

prof. VASILICA BLAGA,

prietena familiei noastre, dedicată mereu elevilor și școlii, generoasă și optimistă. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace! Ioan Derșidan, Corina, Ioana și familiile lor. (1478)

 

* S-a așternut tristețea peste sufletul meu, după fulgerătoarea veste a pierderii uneia dintre cele mai emblematice doamne profesoare de Limba și Literatura română,

prof. VASILICA BLAGA,

un dascăl de excepție, dar mai presus de toate, un om de excepție. Veţi rămâne veşnic în sufletul meu! Dumnezeu să dea mângâiere şi alinare familiei greu încercate. Georgeta Bughiu. (1491)

 

* Ne alăturăm vouă, Emilia, Dodo și Rareș, la marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a celei care a fost

prof. VASILICA BLAGA,

dascăl cu vocație, destin emblematic al corpului profesoral din Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” Oradea. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Troie Gheorghe. (1482)

 

* În aceste momente de profundă durere sufletească, ne alăturăm colegei noastre doamna prof. Blaga Emilia, la trecerea în nefiinţă a mamei sale. Sincere condoleanțe! Conducerea și colectivul de cadre didactice și didactice auxiliare al C.N. „Iosif Vulcan.”

 

* Suntem profund îndureraţi la trecerea spre lumea veşnică a colegei noastre,

prof. VASILICA BLAGA

(n. RĂDULICI). Dumnezeu s-o odihnească în linişte şi pace în Împărăţia Sa! Colegii promoţiei 1967 ai Liceului nr. 2 Oradea. (1488)

 

* Familia îndurerată aduce mulțumiri tuturor celor care au fost alături de noi, în aceste grele momente la despărțirea de dragul nostru soț, tată, bunic și cuscru

IOAN ȚARCĂ,

cu un gând de alinare, un cuvânt cald și cu prezența lor la slujba de înmormântare, aducându-ne mângâieri sufletești. (1483)

 

* Un ultim omagiu pentru prietenul nostru

IOAN BERCHE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Bara Constantin, fam. Bara Ionel. (1485)

 

* La ceas de grea încercare şi durere sufletească suntem alături de profesorul Fery Bayko, din Marghita, acum la trecerea în nefiinţă a soţiei lui dragi,

LENUŢA BAYKO.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Viorica şi Grigore Bala, din Oradea. (1487)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Baltă Dănuţ, la marea durere pricinuită de trecerea în veşnicie a mamei soacre. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Colegii de serviciu de la AJF Bihor - Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice. (1486)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de draga noastră mamă și soacră,

FLOARE BERINDE.

Înmormântarea va avea loc vineri, 10 iunie 2022, ora 12.00, la Cimitirul Municipal, Capela Hașaș, când ne vom lua adio de la dânsa. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Familia Marcel și Angela Berinde.

 

* Cu tristețe în suflet ne luăm rămas bun de la bunica noastră dragă,

FLOARE BERINDE.

Înmormântarea va avea loc vineri, 10 iunie 2022, ora 12.00, la Cimitirul Municipal, Capela Hașaș. Va rămâne veșnic în amintirile noastre! Familia Claudiu și Anca Berinde.

 

* Suntem alături de familia Marcel Berinde, la marea durere pricinuită de moartea mamei dragi,

FLORICA BERINDE.

Familia Felicia şi Teodor Pantea.

 

* Suntem alături de familia îndoliată a nașului nostru, ing. Poinar Dan, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celei care a fost mamă, bunică și soacră

LUCREȚIA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Marcon Teodor cu familia, din Şuncuiuş.

 

* Împărtăşim durerea bunului nostru coleg şi prieten, col. (rez.) ing. Dan Nicolae Poinar, în clipele de adâncă tristeţe ale despărţirii de iubita sa mamă. Dan Virgil şi Valerian-Pavel Susa, cu familiile. (1489)

 

* Cu adâncă durere în suflet, promoția 1957 a Colegiului „Samuil Vulcan” din Beiuș anunță trecerea la cele veșnice a fostului coleg

IOAN CUC,

din Beiuș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei îndurerate! Fam. Köteles Carol și fam. Bondor Ionel.