DECESE

 

* Profund îndureraţi anunţăm decesul celei care a fost buna şi iubita noastră soţie, mamă, soacră şi bunică

prof. AURELIA MUŢ.

Înmormântarea are loc azi, 11 martie 2019, ora 12.00, la Cimitirul Central din Cluj-Napoca. Dumnezeu să o odihnească printre aleşii Săi! Soţul, fiica, ginerele şi nepoţii. (8909)

 

* Un suflet bun s-a ridicat la cer, o inimă bună a încetat să mai bată, iar noi cu inima sfâşiată de durere ne luăm rămas bun de la mătuşa noastră,

prof. AURELIA MUŢ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Nepoata Doina Borze şi familia. (8910)

 

* Transmitem întreaga noastră compasiune şi sincere condoleanţe doamnei Sigheartău Acxinia şi familiei, în aceste momente de grea suferinţă pricinuită de trecerea la cele veşnice a mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Financiar-Contabilitate a Spitalului Clinic de Urgenţă „Avram Iancu” Oradea. (8908)

 

* Cea mai frumoasă moştenire este familia. Acest dar minunat l-am primit de la soţul şi tatăl nostru

IOAN TAMBA,

de 87 ani. Îi vom fi mereu recunoscători pentru toată truda, dragostea şi devotamentul lui. La revedere sus în cer! Înmormântarea va avea loc marţi, 12 martie 2019, ora 14.00, de la Capela Orăşenească a Cimitirului Rulikowski. Soţia Mărioara, fiicele Nelly şi Tina cu familiile. (8912)

 

* Un sincer gând de alinare pentru sora Marioara şi nepoatele Neli şi Tina cu familiile, acum când pentru o vreme se despart de cel ce le-a fost soţ, tată, socru şi bunic

IOAN TAMBA.

Sora Cristina cu familia. (8911)

 

Cu adâncă suferință, anunțăm încetarea din viață a iubitului nostru frate

NELU HAIDUC.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Maria Haiduc și familia, Doina Dragu și familia, Viorica Haiduc și familia.

 

* Împărtăşim durerea colegului nostru Haiduc Florin, în aceste clipe de grea încercare când se desparte de iubitul său tată. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace în Împărăţia Sa. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Colegii de facultate împreună cu familiile lor. (8913)