DECESE

 

* Un sincer gând de alinare și mângâiere familiei Mercea în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a soției, mamei și bunicii,

MARIA MERCEA,

ființă de o bunătate deosebită. Dumnezeu să-ți dea odihnă în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe. Buna ta prietenă Lenuța Șipoș.

 

* Sincere condoleanțe, alinare sufletească și întreaga compasiune familiei finilor noștri, Călin și Viorica Eleneș, acum întristată de despărțirea pământească de tatăl, socrul și bunicul drag. Dumnezeu să-i dea odihnă și liniște veșnică în Împărăția Sa. Nașii Florin și Simona Savoia.

 

* Cu mare durere și tristețe nemărginită ne luăm rămas bun, pentru totdeauna, de la bunul nostru soț, tată și bunic,

GHEORGHE MUTU.

Dumnezeu să-l primească și să-l odihnească-n Împărăția Lui. Înmormântarea va avea loc vineri, 10 martie, ora 13.00, de la Capela Hașaș, Cimitirul Rulikowski. Soția Maria cu fiul Bogdan și fiica Daria, împreună cu familiile. (3180)

 

* Un gând de mângâiere pentru colega noastra Mihaela Gyorgy-Csaki în aceste momente grele ale plecării mamei dragi la cele veșnice. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe. Colectivul Băncii Transilvania Oradea.

 

* Ne alăturăm durerii colegului nostru Emil Mercea în aceste clipe grele pricinuite de trecerea în neființă a mamei dragi. Membrii Filialei Bihor a Corpului Experților Tehnici din România. (3177)

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice după o grea suferință a celei care a fost

dr. IOANA MARIA BIHARI MIRODOT. 

Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc. Odihnă veșnică! Nora și nepoții cu familia. (3178)