Prima premieră a stagiunii 2019/2020 a Teatrului Szigligeti va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, în sala studio a teatrului. Este vorba despre spectacolul „Salcâm în floare”, de Szép Ernő.

Adaptarea la scenă a celui mai cunoscut roman al autorului maghiar din sec. XX este montată de regizorul Bálint Botos. Scenografia poartă semnătura lui Bajkó Blanka Alíz; coregrafia: Györfi Csaba. Din distribuție fac parte: Román Eszter, Sebestyén Hunor, Tasnádi-Sáhy Noémi, Kardos M. Róbert, Kovács Levente Jr., Gajai Ágnes, Fábián Enikő, Molnár Júlia, Hajdu Géza, Kiss Csaba, Balogh Attila, Lajter Márkó Ernesztó și Kocsis Anna.

Spectacolul începe cu Csacsinszky Pali, care, plin de nostalgie, își aduce aminte de iubirile din tinerețe.
Croitoreasa Tóth Manci și desfrânata doamnă Anume trăiesc în două lumi diferite: una dă dovadă de sentimente pure și oneste, în vreme ce pentru cealaltă, dragostea nu înseamnă decât un capriciu trecător. Tânărul, sfâșiat între cele două femei, trece prin cele mai intense emoții ale dorinței, suferinței și dezamăgirii.

Premiera spectacolului „Salcâm în floare” (Lila ákác), de Szép Ernő, va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 19.00, în Studioul Szigligeti.

După prima reprezentație, publicul va mai avea posibilitatea să urmărească spectacolul în 27 octombrie, de la ora 19.00, 10 noiembrie, de la ora 19.00, precum și în 11 noiembrie, de la ora 19.00. Bilete se găsesc la casieria teatrului, dar și online, pe www.biletmaster.ro.