Poetul orădean Alexandru Sfârlea îşi va lansa volumul „Vocile lui Sing” miercuri, 18 mai, de la ora 18.00, la sediul Muzeului Memorial Iosif Vulcan.

Volumul este o antologie de poezie şi a apărut la Ed. Charmides, Bistrița-Năsăud, în anul 2021. Antologia constituie, de fapt, încununarea activității sale poeticești de mai bine de trei decenii (1990-2020), fiind un ecou rezonant, poate, din cea mai importantă carte a sa, „Către Sing”, întâmpinată entuziasmant de critica literară din urmă cu 25 de ani. Despre această carte  au scris critici literari de prim-plan ai literaturii române contemporane: Alex Ștefănescu, Gheorghe Grigurcu, Ion Pop, Ștefan Borbély, Constantin Cubleșan etc.

„Acum, această antologie vrea să se simtă privită în ochi de acei bravi Cititori care se încumetă să empatizeze cu Poezia în interioritatea ei esențializată; și care știu (și vor) să vadă cum, prin cuvinte, viața poate avea, uneori, întorsături ciudate, de nu chiar stranii, în chiar acuta și profunda lor simplitate” – spune Alexandru Sfârlea. 

Sunt invitați, la această lansare, toți iubitorii de poezie și de literatură. Intrarea este liberă.