Consiliul Judeţean Bihor, Teatrul Regina Maria şi Ansamblul Artistic Profesionist Crişana invită orădenii joi, 24 septembrie, de la ora 19.00, pe Scena Mobilă amplasată în Cetatea Oradea, la concertul extraordinar „Dor şi drag de cântec”.

Orădenii sunt invitaţi să savureze câteva momente tradiționale extraordinare și să pășească în atmosfera de sărbătoare pe care o vor crea artiștii Ansamblului Artistic Profesionist Crișana, nerăbdători să își întâlnească din nou publicul favorit. În cadrul concertului „Dor şi drag de cântec” vor urca pe scenă artiștii bihoreni Ionel Ban, Simona Costin, Cornelia Covaciu, Stângaciu, Felicia Costin, Luminița Tomuța, Petrică Popa și Cornel Borza. Acompaniază orchestra Ansamblului Artistic Profesionist „Crişana” sub bagheta dirijorului Vălean Vlad și corpul de dansatori ai ansamblului coordonați de către coregraful Ion Bencheci și asistent coregraf Daniel Sandro. Prezentarea spectacolului și momente vesele vor fi asigurate de Ioan Seleși.

Concertul conține suite orchestrale, soliști vocali și instrumentiști, dansuri din diverse regiuni ale țării, cu efectiv redus și cu respectarea strictă a normelor sanitare și a prevederilor legale privind manifestările artistice în aer liber.

Preţul unui bilet este de 12 lei. Biletele se pot achiziționa de la Cetatea Oradea începând cu o oră înainte de spectacol și online pe www.eventim.ro.