Asociația Internațională Euro Foto Art a pregătit publicului iubitor de fotografie și turiștilor care ne vizitează orașul o nouă expoziție de artă fotografică. În acest context pe simezele Galeriei Euro Foto Art va fi instalată expoziția de artă fotografică retrospectivă a artistului Tarquinius Vădeanu din Brăila.

Expoziția retrospectivă intitulată „Timpul trăirii, timpul mărturisirii” cuprinde 100 de fotografii alb-negru, în care se regăsesc mai multe genuri: peisaje, portrete, sport, urbane, fotografii conceptuale și abstract, respectiv animale sălbatice. Majoritatea fotografiilor expuse, realizate de artistul fotograf, se scaldă în lumină, lucru care face ca atmosfera acestora să fie spectaculoasă și atractivă. De asemenea este apreciabil faptul că multe imagini au fost realizate în alb-negru, respectiv în minunatele tonuri de gri.

Tarquinius Vădeanu s-a afirmat prima dată prin nivelul artistic ale imaginilor realizate cu care au participat cu mare succes la diferite Saloane Naționale și Internaționale organizate în diferite părți ale lumii. Multe din imagini au obținut diferite premii și medalii. În urma punctajelor internaționale acumulate în anul 2014 a primit recunoașterea de artist al Federației Internaționale de Artă Fotografică (distincția AFIAP), iar în anul 2019, Excelențe ale Federației Internaționale de Artă Fotografică - recunoscută de UNESCO. Vernisajul expoziției va avea loc în prezența autorului luni, 16 septembrie, de la ora 18.00. Expoziția cu numărul 575 va rămâne la dispoziția publicului până în data de 6 octombrie şi va putea fi vizitată în zilele lucrătoare, între orele 8.00 – 19.00.