În această săptămâna Trupa Iosif Vulcan invită publicul la Sala Arcadia, la spectacolele Eva Heyman și Gâlcevile din Chioggia, iar la Sala Mare, la spectacolul Creștini. Fiecare bilet cumpărat la spectacole din Sala Arcadia poate aduce un premiu special.

Astfel, după spectacolul Eva Heyman, programat astăzi, 14 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia, spectatorii sunt invitaţi să rămână la o degustare de vinuri evreiești sponsorizată de către Good Israel. De asemenea, publicul este invitat să se înscrie la concursul #weremember, pentru a putea câștiga două sticle de vin și două intrări gratuite la Muzeul Istoriei Evreilor din Oradea. Pentru a participa la concurs cei interesaţi trebuie să dea like paginii Good Israel, like paginii Teatrul Regina Maria -Trupa Iosif Vulcan, tag la două persoane pasionate de vin, în secţiunea pentru comentarii, şi share postării de pe Facebook care anunţă concursul.

Pentru spectatorii care vor fi prezenți la spectacolul Gâlcevile din Chioggia, programat joi, 15 septembrie, la Sala Arcadia, există posibilitatea de a câştiga o intrare pentru patru persoane la o sesiune de pescuit în Kings Land Country Club. Regulamentul de participare este acelaşi: sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare, se joacă spectacolul Creştini, de Lucas Hnath.

„Un spectacol despre frica de a pune la îndoială axiome, care, cu toate că sunt atestate prin însăși vechimea lor, analizate cu atenție își pierd vraja. Povestea spusă de Lucas Hnath poate fi asociată cu Mitul peșterii al lui Platon, fără a proiecta însă judecăți de valoare asupra adevărurilor de credință. Pastorul Paul încearcă să ofere o altă interpretare uneia dintre ideile cu care suntem atât de obișnuiți să îi atribuim o anumită imagine încât nu ne-ar trece prin minte să încercăm reinterpretarea ei. Acesta este însă doar un exemplu, căci convingerile limitative sunt prezente sub diferite forme și în toate planurile care ne formează existența”, aşa cum se arată în descriere.
Spectatorii au reducere de 20% la Librăria Humantias Oradea cu biletul de la oricare spectacol din această stagiune. Biletele se pot achiziţiona de Agenţia Teatrului sau online pe eventim.ro.