Publicul orădean este invitat la o comedie-aventură cu actori de la Teatrul Național, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea. Spectacolul de teatru „Și cu pisica ce-ați făcut?” se va juca în data de 5 martie, de la ora 20.00.

 

Spectatorul este luat prin surprindere, trecând de la râs la emoții puternice, fără avertisment. Pentru o oră și jumătate, cât ține piesa de teatru, publicul este prins în mrejele unor povești știute, dar spuse altfel, într-un mod captivant.

Fiecare personaj își vede interesul, iar dialogurile sunt extrem de amuzante, aducând la suprafață caracteristici semnificative legate de motivațiile și aspirațiile acestora.

„Şi cu pisica ce-aţi făcut? este o comedie-aventură în care Lia Bugnar dirijează povestea într-o manieră un pic diferită, care cucerește spectatorii și provoacă actorii. Distribuția reunește mai multe generații și tipologii ale scenei: doamna Rodica Mandache este deopotrivă fermecătoare și dramatică, Marius Manole este pierzătorul absolut, Medeea Marinescu este aristocrata stilată, Mariei Buză îi revine o interesantă partitură ce îi pune în valoare atât glasul, cât și talentul actoricesc, Anghel Damian este plin de vervă și umor, iar Lia Bugnar are o postură surpriză care dinamizează cursul acțiunii. Rezultă o comedie altfel, în care destăinuirile scot la iveală mult mai mult decât răspunsul la întrebarea-titlu: „Și cu pisica ce-ați făcut?”, transmit reprezentanții Teatrului Național din București.

Biletele se găsesc la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, de luni până vineri, între orele 8.00-16.00, dar și online, pe blt.ro. Prețul biletelor este de 150 lei. Plata la casierie se poate face doar în numerar!