Comuniteca este un centru al comunității orădene, un loc pentru cei care cred că pot schimba în bine lumea din jur, că implicarea activă și dedicarea pot face diferența.

 

La Atelierul de Pictură din Comuniteca, creativitatea se așterne pe hârtie prin cele mai nonconformiste modalități, iar imaginația copiilor este stimulată pe muzica lui Bach, Vivaldi sau Chopin.

„Comuniteca are un farmec aparte, de care copilul tău se poate bucura gratuit și alături de alți copii care împărtășesc aceeași pasiune cu el”, transmit reprezentanții Fundației Comunitare Oradea.

Copiii care doresc să descopere „universul Comuniteca” se pot înscrie la Atelierul de Pictură sau la cel de Caligrafie. De asemenea, adolescenții își pot pune în practică pasiunea pentru muzică la Atelierul de Ukulele, iar îndemânarea, la Atelierul de Croșetat. Vestea și mai bună este că seria de ateliere e diversă.

Activitățile sunt gratuite, iar înscrierile se fac pe: https://shorturl.at/beLOV

Atelierele din Comuniteca se desfășoară la etajul 1, în incinta Crișul Shopping Center (intrarea din strada Nicolae Jiga). Este vorba despre ateliere gratuite pentru copii, tineri și seniori: Coder Dojo, artă, științe, teatru în limba română și maghiară, biologie, photoshop, creație vestimentară, meteorologie, ecologie, fotografie, educație rutieră etc.

Comuniteca este o inițiativă a Fundației Comunitare Oradea, un spațiu comunitar activ realizat cu sprijinul Vernicolor, Bugatti Shoes, Rer Vest, Blackboard și Mediabank.