Organizate de Asociația Internațională „Euro Foto Art” și Summit Agro România, expozițiile de artă fotografică vor continua să încânte călătorii din mijloacele de transport în comun din Oradea.

 

Recent, la sediul OTL, a avut loc semnarea actului adițional la Protocolul de colaborare 155/ 26.05.2022, în baza căruia au fost prezentate, pe ecranele mijloacelor moderne de transport ale OTL, expoziții de artă fotografică de excepție.

Protocolul a fost semnat de către directorul general OTL, ing. Adrian Revnic, și de artistul fotograf Ștefan Tóth István, președintele AIEFA. În ultimul an, publicul călător și turiștii care vizitează Oradea au putut admira peste 2000 de imagini prezentate în cadrul celor 45 de expoziții ale artiștilor fotografi din: Canada, Egipt, Germania,  Italia, Japonia, Polonia, Serbia, Slovacia, R. Moldova, Ucraina și Ungaria. În baza documentului semnat, publicul călător din Oradea, precum și turiștii ca vizitează orașul de pe Crișul Repede, vor avea posibilitatea în continuare să revadă fotografiile expuse în cele patru galerii din cadrul Centrului Expozițional EFA și Centru Expozițional al Federației Internaționale de Artă Fotografică din Palatul Princiar al Cetății medievale Oradea (Corpul E, parter), respectiv din cadrul secției Muzeului Orașului Oradea, aparținătoare Muzeului Țării Crișurilor - Complex Muzeal. Cu această ocazie, președintele cunoscutei Asociații Internaționale a anunțat faptul că AIEFA intenționează să doneze OTL SA, în premieră națională, expoziția de artă fotografică „Campionatul European a Vatmanilor” (alcătuită din 72 de fotografii realizate către artiștii fotografi: Csíki János, Nicolae Meseșan și Ștefan Tóth István AFIAP, ESFIAP), în vederea expunerii lor în atelierele de lucru. De asemenea, s-a convenit să fie popularizat acest proiect, realizat în premieră absolută în România, atât în mijloacele de transport, cât și în stațiile de tramvai și autobuze din Oradea. Organizatorii proiectului invită toți iubitorii fotografiei artistice să admire lunar aceste proiecții, care vor face mai plăcută călătoria cu mijloacele moderne de transport.