Orădeanca Cristina Pantea a fost invitată să cânte alături de starul internațional Dimash Kudaibergen, considerat de mulți „Cea mai bună voce a planetei”.

Una dintre cele mai talentate eleve ale grupului Enjoy Music din Oradea, Cristina Pantea a avut parte de cea mai frumoasă experiență din viața ei de până acum. Pe data de 6 mai, în Antalya, Turcia, s-a desfășurat un concert al starului internațional Dimash Kudaibergen, considerat de mulți „Cea mai bună voce a planetei”, de origine kazahă, cunoscut pentru abilitatea sa de a cânta în peste nouă limbi și de a interpreta o varietate de stiluri muzicale.

În timpul concertului din Antalya, în fața a aproximativ 14.000 de oameni, Cristina Pantea, o fană înfocată a artistului, a fost remarcată de urechea absolută a lui Dimash Kudaibergen în timp ce acesta cânta alături de fanii săi. Impresionat de vocea Christinei, artistul i-a întins microfonul și a invitat-o să cânte împreună cu el pe scenă. Ea a început să cânte refrenul unei piese în limba kazahă, iar Dimash a fost uluit și emoționat de vocea ei. I-a spus că se vor întâlni din nou pe marile scene, datorită vocii sale minunate. „Nu știam ce mi se întâmplă, m-a strâns în brațe atât de tare... părea mândru. Mă bucur că a auzit de România. Poate că va veni și la noi în viitor”, a declarat Cristina.

„Felicitări, Cristina, pentru această performanță incredibilă și pentru faptul că ai reprezentat atât de bine România și Enjoy Music pe scena internațională!”, au transmis reprezentanții grupului de muzică din care face parte orădeanca.