Sunt ani la rând de când Florin Gherlea ne întâmpină, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, cu colinde din popor, oferite „din suflet pentru suflet”, așa cum îi place artistului să spună.

În acest an, chiar dacă s-au schimbat multe lucruri în viața tânărului artist, dragostea față de muzică și, mai ales, față de colinde, a rămas aceeași...

Florin Gherlea a lansat „A venit și-aici Crăciunul” și „Gazdă uită-te la drum”, melodii scrise de Radu Gyr.

Cele două colinde pot fi ascultate accesând canalul YouTube, la https://www.youtube.com/watch?v=CMxkKy7qyYY, precum și la https://www.youtube.com/watch?v=KRoQ3s7NaM8

„Din păcate, traversăm o perioadă foarte grea, la care, cu siguranță, nu ne-am fi așteptat. Uităm să iubim, să iertăm, să fim buni unii cu ceilalți, la fel cum este și Dumnezeu cu noi. Cu toate acestea, Bunul Dumnezeu ne oferă bucuria Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, iar pentru mine, acest minunat eveniment mă emoționează profund, de fiecare dată, încă din copilărie. Sunt bucuros că, și în acest an, am ocazia să le prezint tuturor celor care îndrăgesc colindele din popor aceste două minunate colinde oferite din suflet pentru suflet. Chiar dacă contextul este diferit, Sfânta Sărbătoare a Nașterii Mântuitorului rămâne, cu siguranță, neschimbată. Îmi doresc ca, pe viitor, fiica noastră să ia acest drum al muzicii. Abia aștept să interpretăm împreună primul nostru colind și să îi predau ștafeta”, mărturisește Florin Gherlea.

Pentru că se apropie Sfintele Sărbători, artistul a transmis un mesaj fanilor săi: „Prin intermediul acestor două colinde, vă urez să aveți parte de Sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi, să le petreceți în pace, sănătoși și fericiți, întâmpinând, astfel, un an nou, cu sănătate, care să vă aducă numai bucurii și împliniri!”.