Orădenii vor deveni mâine, 30 septembrie, parte din frumoasa poveste a celor de la Direcția 5, cu prilejul concertului aniversar pe care îndrăgiții artiști îl vor susține de la ora 20.30, la Teatrul de Vară Cetate.

„Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut. Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „Povestea noastră”. În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi”, anunță membrii trupei.

Trupa s-a înfiinţat în 1991, devenind una dintre cele mai cunoscute din ţară. De-a lungul carierei, formația a abordat diferite stiluri muzicale printre care: pop-rock, rock alternativ şi electronic-rock.

Până în prezent, Direcţia 5 a lansat peste 15 materiale discografice şi a susţinut mii de concerte. „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Îţi mulţumesc” și „Am nevoie de tine” se numără printre cele mai cunoscute piese interpretate de trupă. De-a lungul carierei, grupul a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică, Nicoleta Nucă și Alina Crișan.

Biletele pentru concert se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.