Biletele pentru spectacole din cadrul Festivalului Sounds of Oradea s-au pus deja în vânzare online pe platforma bilete.ro, urmând să fie disponibile și la casieria Filarmonicii de Stat Oradea.

 

Sounds of Oradea Festival ne aduce și în 2024 o suită de artiști internaționali de prim rang, care vor performa în Oradea în intervalul 14 - 16 iunie: Angela Gheorghiu, David Giménez Carreras, Teodor Ilincăi, orchestra Filarmonicii de Stat Oradea, The Prague Cello Quartet și Opera Națională din Sofia, Bulgaria.

Biletele pentru spectacole s-au pus deja în vânzare online pe platforma bilete.ro, urmând să fie disponibile și la casieria Filarmonicii de Stat Oradea. Platforma bilete.ro oferă posibilitatea de a achiziționa bilete prin card de debit/credit, dar și prin cardurile cadou/culturale Pluxee/Edenred sau Up Romania.

Sounds of Oradea Festival (SO Festival) este conceput și organizat de către Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și regiune și Primăria Municipiului Oradea. Directorul artistic al festivalului este dirijorul catalan David Giménez Carreras, nepotul și dirijorul celebrului tenor José Carreras.

Programul festivalului 

Vineri, 14 iunie, de la ora 20.30, în Piața Unirii, Angela Gheorghiu va susţine un concert extraordinar (dirijor David Giménez Carreras, tenor Teodor Ilincăi, acompaniaţi de orchestra Filarmonicii de Stat Oradea). Va fi o seară de gală, cu unele dintre cele mai spectaculoase arii și duete de operă. Prețul biletelor este de 150 lei la Categoria 1, respectiv 100 lei la Categoria 2.

Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 20.30, la Filarmonica de Stat Oradea, sala Enescu-Bartok,  

The Prague Cello Quartet va oferi interpretări unice ale unor piese clasice, coloane sonore, jazz, rock și pop. Prețul biletelor: Categoria 1 - 60 lei, Categoria 2 - 40 lei.

Duminică, 16 iunie, de la ora 20.30, în Piața Unirii, va avea loc un spectacol de balet susţinut de Opera Națională din Sofia. Prețul biletelor: Categoria 1 - 60 lei, Categoria 2 - 40 lei.