Luni, 13 aprilie, între orele 18.00-19.00, va avea loc lansarea, online, a cărţii „Sonete Muzicale Italiene”, volumul II. Primul volum a fost dedicat scriitorului, medicului și traducătorului C.D. Zeletin, la împlinirea vârstei de 80 de ani.

Volumul „Sonete Muzicale Italiene” cuprinde sonete ale poeților italieni din Renaștere, așezate pe muzică de Florian Chelu Madeva; interpretări muzicale: Florian Chelu Madeva și Alexandrina Chelu. 

„Primul volum a fost dedicat scriitorului, medicului și traducătorului C.D. Zeletin, la împlinirea vârstei de 80 de ani. Luni, 13 aprilie 2020, C.D. Zeletin ar fi împlinit 85 de ani. Acesta s-a stins din viață anul acesta, în 18 februarie, chiar în ziua în care a trecut în eternitate și marele sculptor și scriitor Michelangelo Buonarroti, autorul Capelei Sixtine din Vatican, în 1564”, anunţă, pe pagina sa de Facebook, Alexandrina Chelu, organizatoarea evenimentului.

Potrivit acesteia, lansarea de carte ce se va desfăşura online, luni, 13 aprilie, se doreşte a fi o evocare a lui C.D. Zeletin, alături de câteva cântece din volum.

„Dacă poate exista acum o bucurie este faptul că ne-am putea revedea cu cei dragi din anturajul literar/muzical și nu numai. Trebuie să ne păstrăm viu spiritul și să facem în fiecare zi ceva deosebit pentru noi și cei din jurul nostru”, menţionează Alexandrina Chelu.