Cadrele didactice ale Departamentului de Arte Vizuale de la Facultatea de Arte a Universității din Oradea, împreună cu cele ale Liceului de Arte Oradea, au organizat ieri, în Cetatea Oradea, o expoziție intitulată „Imagini în dialog”.

Vernisajul, a avut loc de la ora 16.30, și a fost unul gustat de public.

„Este o expoziție care a devenit deja tradiție. Anul trecut nu am putut-o organiza din cauza pandemiei, dar anul acesta s-a putut, ajungând astfel la a V-a ediție. Nu este o expoziție tematică, dar este una specială pentru că elevii și studenții pot lua contact cu preocupările artistice ale profesorilor lor”, a spus, pentru Crișana, Corina Andor, decanul Facultății de Arte a Universității din Oradea.

Au fost expuse lucrări realizate de Ana Maria Abrudan, Corina Andor, Paul Blînda, Corina Baciu, Diana Bohnstedt Gavrilaș, Elena Cîmpian, Constantin Costea, Fekete Tiberiu, Amalia Judea, Liana Dat, Ioana Klein, Diana Oțet, Ana Maria Iștoc, Tatiana Marcu, Kante Meister, Andreea Meza, Nada Panait, Claudia Peter, Anca Popescu, Eliza Racz, Teofil Ioan Știop, Mihaela Tătulescu și Marius Vesa.

Expoziția a fost organizată de Muzeul Țării Crișurilor în parteneriat cu Universitatea din Oradea, Facultatea de Arte - Departamentul de Arte Vizuale și Liceul de Arte Oradea.