Iubitorii de artă sunt invitați sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea la vernisajul expoziției „Wood Fusion” care va avea în centru lucrările artistului Zsolt Gáva.

Un element-cheie al expoziției „Wood Fusion” a lui Zsolt Gáva este importanța montajelor pe lemn, care nu servesc doar ca spectacol vizual, ci demonstrează, de asemenea, abilitatea artistului de a manipula lemnul pentru a crea desene complicate care rezonează cu emoția și semnificația.

Expoziția va fi completată cu un recital susținut de contratenorul şi artistul liric Iosif Viktor. Vocea eterică a lui Iosif va completa experiența vizuală, creând o atmosferă imersivă care va spori rezonanța emoțională a montajelor lui Zsolt.

Curatorul evenimentului va fi Mészáros Varga Erzsébet, alături de ea urmând să țină un scurt discurs și Laura Gáva. Intrarea va fi liberă iar expoziţia va putea fi vizitată până pe 28 septembrie.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Cultural-Artitică Slash Light împreună cu Dryad şi Casa de Cultură a Sindicatelor.