„Impresii din Mongolia Interioară” este expoziţia vernisată zilele trecute în oraşul ucrainian Ujhorod, în prezenţa artistului fotograf Ştefan Toth.

Ediția a VIII-a a Festivalului Internațional de Fotografie „Carol Pop de Szathmári - Szathmári Pap Károly” organizat de Asociația Internațională „Euro Foto Art” (AIEFA), sub auspiciile Federației Internaționale de Artă Fotografică (FIAP), a oferit oportunitatea vernisării în Ujhorod (Ucraina) a unei  expoziții, de artă fotografică de excepție.

În acest context a fost organizată, în colaborare cu Asociația Fotografilor din Transcarpatia (Organizație parteneră AIEFA), în Muzeul Cetății din Ujhorod, expoziția personală a reputatului artist fotograf Nagy Lajos din Târgu Secuiesc, intitulată „Impresii din Mongolia Interioară”. Vernisajul expoziției a avut loc vineri, 31 ianuarie, în prezența autorului şi a unui public numeros. La vernisaj a participat și președintele AIEFA, Ștefan Tóth, care și-a exprimat bucuria de a fi prezent acest eveniment de excepție. Artistul fotograf expozant a mulțumit pentru condițiile excelente create pentru găzduirea expoziției sale în Ujhorod. În încheiere, artistul fotograf Volodimir Norba, președintele Asociației Fotografilor din Transcarpatia, i-a înmânat președintelui AIEFA Ștefan Tóth, un Certificat de excelență pentru organizarea ediției a VIII-a a Festivalului Internațional de Fotografie „Carol Pop de Szathmári - Szathmári Pap Károly” și artistului fotograf expozant pentru expoziția personală. Expoziția artistului fotograf Nagy Lajos, din Târgu Secuiesc, intitulată „Impresii din Mongolia Interioară”, va rămâne la dispoziția publicului din Ujhorod (UA) timp de trei săptămâni.