Pregătirile pentru Festivalul Medieval Oradea 2024 sunt în toi iar perioada de înscriere pentru închirierea amplasamentelor din cadrul evenimentului, a început.

 

Vor fi trei zile de festival (5-7 iulie), cu sute de cavaleri, luptători și personaje medievale din țară și de peste granițe, turniruri, bătălii nobiliare, meșteri medievali, jonglerii cu foc și muzică în direct, toate într-o locație învăluită de istorie și legende – Cetatea Oradea.

Perioada de înscriere pentru închirierea amplasamentelor din cadrul evenimentului a început. Sunt invitați să participe producătorii de bucate tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole hand made.

Pentru a se înscrie, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (informații despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării. Înscrierea nu poate fi realizată fără luarea la cunoștință și acceptarea condițiilor regulamentului evenimentului Festivalul Medieval Oradea, disponibil tot online.

Pentru ediția 2024 sunt disponibile: 28 de standuri din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar; 12 amplasamente construcție proprie tip food-truck; două amplasamente de tip cafea de specialitate; patru locații pentru bar; două locații pentru vin; două locații pentru cozonac secuiesc și șase locații pentru amplasamente de tip atracții.

Înscrierile se fac exclusive online pe site-ul festivalulmedievaloradea.ro în perioada 14 - 30 iunie 2024.

Festivalul Medieval Oradea este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.