Iubitorii de muzică din Oradea sunt invitați joi, 2 iulie, de la ora 19.30, în curtea Episcopiei Romano-Catolice de Oradea, la un nou concert în aer liber organizat de Filarmonica de Stat Oradea.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor și regulilor precizate pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

„La acest concert îi așteptăm, în primul rând, pe abonații noștri, pe care îi rugăm respectuos, să-și ocupe locurile până la 19.20, după care, la fața locului, în limita locurilor rămase disponibile, se vor vinde bilete la un preț de 20 de lei”, transmit reprezentanții Filarmonicii orădene.

Spectatorii vor trebui să respecte următoarele condiții de participare: la intrare, se va lua temperatura prin termoscanare; obligativitatea purtării măștilor pe durata concertului (maximum 60 de minute, fără pauză); scaunele vor fi situate la o distanță de 2 m; spațiul în care se va desfășura evenimentul va fi delimitat; în caz de vreme nefavorabilă, concertul se amână pe vineri, 3 iulie, ora 19.30.

În cazul nerespectării condițiilor de participare enunțate, organizatorul își rezervă dreptul de a interzice intrarea în spațiul dedicat evenimentului.

Din program vor face parte lucrările: Serenada pentru suflători și corzi grave în re minor, op. 44, de A. Dvořák, și

Serenada pentru coarde în Do major, op. 48, de P. I. Ceaikovski. Dirijor: Horváth József.

„Mulțumim Episcopiei Romano-Catolice, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment”, mai transmit organizatorii.