Sala „Enescu-Bartók” va găzdui joi, 6 mai, de la ora 19.00, un concert susținut de formațiile camerale ale Filarmonicii orădene. La eveniment pot participa spectatori doar până la ocuparea a 30% din capacitatea sălii.

Veste bună pentru melomani! Filarmonica orădeană anunță, printr-un comunicat de presă, că joi, 6 mai, organizează un nou concert, de data aceasta cu public.

„Având în vedere Hotărârea nr. 36 din 03.05. 2021 al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Bihor, concertul nostru din data de 6 mai, va fi organizat cu  un public de  până la 30% din capacitatea maximă a sălii. Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul transmis luni, 3 mai, de Kurucz Tibor, directorul artistic al Filarmonicii.

Din program vor face parte lucrările: W. A. Mozart: Serenada nr. 12  în do minor pentru octet de suflători, K. 388, și W. Bargiel: Octet pentru corzi în do minor, op. 15a.

Ultimul concert cu public în Sala „Enescu-Bartók” a Filarmonicii a avut loc la finele lunii martie, când ediţia jubiliară a Festivalului Primăverii prevedea, iniţial, patru concerte (în zilele de 18, 19, 23 şi 25 martie). Însă anunţul privind incidenţa Covid-19 în Oradea, de peste 3 cazuri la mia de locuitori, a făcut ca toate concertele programate în festival să fie prezentate fără public şi înregistrate, fiind difuzate a doua zi, online.