Teatrul Szigligeti repornește activitatea pentru public, întâi online, apoi în aer liber. Astfel, duminică, 21 iunie, sunteți invitați la premiera absolută a unui spectacol conceput în mod special pentru transmisiune directă online.

„Producția „Y”, un proiect unic în România, va fi prezentată pe platforma eventim.ro, și va putea fi vizionată exclusiv în timpul transmisiunii, prin introducerea unui cod unic pe care îl puteți achiziționa tot pe această platformă. Spectacolul este scris și regizat de Attila Balogh și Zsolt Benedek”, transmit reprezentanții Teatrului Szigligeti.

În iulie, sunteți așteptați la primele spectacole cu public, organizate în aer liber, în Teatrul de Vară din incinta Cetății Oradea. În 2, 3 și 4 iulie, va urca pe scenă trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare cu spectacolul „Paravarieté”, în regia lui Attila Balázs.

În 5 iulie (sau în caz de ploaie, 6 iulie), orchestra Ansamblului Nagyvárad pregătește un concert din cele mai îndrăgite melodii din stagiunea trecută. Ansamblul va urca pe scena Teatrului de Vară încă o dată, în 5 august, cu spectacolul folcloric „Când ciobanul...”

Sâmbătă, 11 iulie (sau în caz de ploaie, 12 iulie), se va marca a 50-a reprezentație a spectacolului de mare succes „Floare de mină”, de Csaba Székely. Spectacolul va fi jucat încă o dată sâmbătă, 25 iulie (sau în caz de ploaie, 26 iulie). „Beznă de mină” se joacă în 17 iulie și 1 august (sau în caz de ploaie, în 24 iulie, respectiv 2 august).

„În cazul în care doriți să vizionați unul dintre aceste două spectacole cu titrare în limba română, vă rugăm să ne semnalați acest lucru în momentul rezervării biletului la casierie, sau printr-un mesaj trimis paginii noastre Facebook Teatrul Szigligeti Oradea. Vă așteptăm!”, mai transmit organizatorii.