La Teatrul Arcadia, sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18.00, va avea loc evenimentul de lansare a jocului „InfiniTeatric”, joc de dezvoltare personală prin teatru, realizat de actriţa Mirela Niţă Lupu şi profesor psiholog Amelia Pal.

 

InfiniTeatric cuprinde 72 de provocări. Sub formă de joc, se pot dezvolta aptitudini specifice artei actorului, necesare în viața de zi cu zi. Regula jocului este să te joci şi să te bucuri de joc, dar să nu uiţi să îndrăzneşti ca să reuşeşti.

„Ne întâlnim în InfiniTeatric cu exerciții de vorbire, expresivitate corporală, improvizație nonverbală, monolog, improvizație verbală și improvizație verbală în echipă, cu imagini care te provoacă să realizezi un desen sau o poveste. Unele dintre ele pornesc de la o situație, altele, de la propria persoană, altele, de la amintiri și experiențe, altele, de la imagini și cuvinte. Toate la un loc oferă posibilitatea de a petrece timp de calitate împreună și de a vă cunoaște mai bine”, anunță reprezentanții teatrului.

În cadrul evenimentului se va discuta despre educaţie, teatru şi dezvoltare personală. Vor fi prezenţi pe scenă în faţa dumneavoastră: prof. univ. dr. Elena Bonchiş, conf. univ. dr. Daniela Roman, actriţa Ioana Dragoş Gajdo, actorul Sebastian Lupu, prof. consilier şcolar Luminiţa Haidu, editor Mihai Romeo Bogdan. Mai tinerii actori Giorgiana Coman şi David Constantinescu se vor juca cu „InfiniTeatric”, cu voi şi pentru voi, iar vocea solistei Dariana Elena îi va însoți pe cei prezenți în această minunată călătorie în lumea jocului. Moderator va fi Ramona Gabriela Nemeş.

În cadrul acestui eveniment, se va putea discuta cu specialişti în domeniu despre educaţia nonformală, se va putea achiziționa jocul „InfiniTeatric”. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.