Sub genericul „Magia artelor de Crăciun”, joi, 15 decembrie, de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, va avea loc o expoziție, cu participarea a 12 artiști plastici consacrați din Oradea și Bihor.

 

Este vorba despre: Horea Sălăgean, Radu Pământ, Papp Gabor, Mircea Boțog, Racz Ervin, Csordas Piski Ibolya, Roxi Stan, Dan Dorel, Andrei Mezei, Vassy Erzsebet, Csatho Tohotom și Hollo Kinga. La expoziție vor participa și elevi de la Secția pictură a Școlii de Arte „Francisc Hubic”, coordonator, prof. Florance Sabău, precum și de la Secția grafică a școlii, coordonator, prof. Hollo Kinga. Expoziția va fi vernisată de muzeograful, dr. Milena Augusta Pop.

Evenimentul va fi frumos completat de Grupul vocal „Lioara”, alcătuit din cursanți și absolvenți ai Școlii de Arte „Francisc Hubic”, precum și de „Art Stars”, grup vocal alcătuit din cursanții școlii, coordonator, prof. Lăcrimioara Deac.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Cultură al Județului Bihor, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Biblioteca Județeană `Gheorghe Șincai” și Muzeul Țării Crișurilor.

Toți cei interesați sunt așteptați cu drag la eveniment, intrarea este liberă!