Galeria „Euro Foto Art” va găzdui, începând de joi, 27 iulie, o nouă expoziție de artă fotografică retrospectivă. De această dată, pe simezele galeriei, va fi instalată o selecție de 72 de fotografii semnate de reputatul artist fotograf orădean Ovi D. Pop.

 

Cea mai mai longevivă Galerie permanentă de artă fotografică din România, Galeria „Euro Foto Art”, Centrul Expozițional al Federației Internaționale de Artă Fotografică  Oradea – România (FIAP), recunoscută de UNESCO, va găzdui, din data de 27 iulie, o nouă expoziție de artă fotografică retrospectivă.

Expoziția este organizată de Asociația Internațională „Euro Foto Art” (AIEFA), unicul membru regional al Federației Internaționale de Artă Fotografică (FIAP) recunoscută de UNESCO, în parteneriat cu Summit Agro Romania, Asociația Fotografilor din Transcarpatia din Ujhorod (UA) și Muzeul Țării Crișurilor Oradea - Complex Muzeal, prin secția Muzeul Orașului Oradea, pentru turiștii care vizitează Muzeul, precum și pentru publicul vizitator din Oradea și județul Bihor. De această dată, pe simezele galeriei, va fi instalată o selecție de 72 de fotografii ale reputatului artist fotograf orădean Ovi D. POP EFIAPg, MPSA, MAAFR.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 27 iulie, la ora 17.00, în prezența autorului și a familiei sale, la care organizatorii invită pe toți iubitorii fotografiei să participe. Evenimentul va fi transmis online, pe pagina Facebook a Asociației: https://www.facebook.com/EuroFotoArtAssociation

Momentele muzicale ale vernisajului din Oradea vor fi oferite de către reprezentantul  Grupului Cultural „Duo Sola Fide” din Oradea, artistul de violă Thurzó Sándor József, care va interpreta mai multe piese din repertoriul internațional.

O parte din exponate vor putea fi vizionate și pe ecranele mijloacelor de transport din Oradea, datorită protocolului încheiat cu AIEFA și OTL. Expoziția artistului fotograf Ovi D. Pop va rămâne pe simeze până la data de 20 august, de marți până duminică, între orele 10.00 – 18.00 (luni închis).