Asociaţia Cultura în Mişcare anunţă orădenii interesaţi că a deschis uşa tuturor celor interesaţi să facă parte din organizaţie. Decizia de a extinde asociaţia  a fost luată în acest an şi pentru că se împlinesc 10 ani de activitate.

„În 2021 Cultură în Mișcare împlinește 10 ani de activitate. Cu bune și mai puțin bune, am ajuns până aici. Am organizat și am dus la bun sfârșit zeci de proiecte și avem pregătite altele cu care să înfruntăm următorul deceniu”, se arată în informare.

Pentru că am fost des întrebați, anunțăm acum: deschidem ușa pentru cei care vor să facă parte din Cultură în Mișcare. Dacă te numeri printre ei, lasă-ne un mesaj pe contact@culturainmiscare.ro sau la 0751 254 234 și te contactăm noi”, se mai arată în mesajul transmis. Cei care vor să studieze activiatea din ultimii zece ani a acestei asociaţii au la dispoziţie rapoarte din anii 2015-2026, 2017-2018 şi 2019-2020.
De-alungul timpului, Cultură în Mişcare s-a remarcat prin Conferinţele Cultură în Mişcare, parteneriate culturale internaţionale, sau diverse acţiuni cu impact social şi comunitar, cum a fost realizarea Staţiei de Bucurie pentru copiii din Parhida. De asemenea, asociaţia a organizat şi diverse ateliere şi programe, dintre cele mai recente fiind: Art Village, tabără de sculptură în piatră şi lemn, desfăşurată în cadrul programului Artists in Residence, Atelierul de Reparaţii şi Restaurare, Grafică şi muzică în comunism, sau seri de spectacole şi concerte în aer liber, ca Folklortronic cu Mădălin Luca, sau one man show-uri cu actorul Şerban Borda.
Proiectele şi iniţiativele Asociaţiei Cultură în Mişcare sunt derulate în totalitate prin finanţări private (contribuţii de la membrii săi, donaţii de la simpatizanţi, sponsorizări, contracte de parteneriat de imagine). Orădenii care nu doresc să se implice în activităţi şi proiecte, dar vor să susţină asociaţia o pot face folosind formularul 230 pentru direcţionarea către Cultură în Mişcare a procentului de pana la 3,5% din impozitul anual pe venituri; pot dona o sumă de bani, sau, în cazul persoanelor juridice, pot încheia un contract de sponsorizare.