Concert inedit duminică, 30 iunie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Orchestra Simfonică București va combina „Anotimpurile“ lui Vivaldi cu muzica celor mai mari legende rock: Metallica, Black Sabbath, Queen, Pink Floyd, AC/DC. 

 

Cătălin Oprițoiu, maestrul flautului și 50 de maeștri ai instrumentelor, îi invită pe orădeni la un spectacol de neuitat. „Vivaldi rocks“, un concert care va combina într-un mod original muzica clasică și rock-ul, va începe la ora 19.00.

Aranjamentul „Anotimpurilor”, făcut de Eduard Dabrowski, va combina  opera lui Vivaldi cu cele mai cunoscute piese rock din istorie, ale unor nume precum Metallica, Black Sabbath, Queen, Pink Floyd, AC/DC.

Concertul face parte dintr-un turneu al Orchestrei Simfonice București. Pe 28 iunie, orchestra va cânta la Arad, pe 29 iunie la Timișoara, unde toate biletele au fost deja vândute, pe 30 iunie la Oradea, pe 1 iulie la Cluj-Napoca și pe 10 septembrie la Opera Națională din București.

Biletele vor putea fi achiziționate de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor (plata se va putea face doar în numerar, între ora 8.00 și 16.00) sau de pe iabilet.ro.