Cel mai nou concert de cinema semnat de André Rieu va putea fi vizionat la Cinema Palace Oradea în data de 26 august, de la ora 18.00.

„Regele Valsului vă invită la noul său concert de cinema „Love is All Around”, din frumosul său oraș natal Maastricht. André Rieu își va organiza din nou gloriosul eveniment anual de vară în emblematica Piață Vrijthof în acest an. Concertul va fi o sărbătoare muzicală cu piese încântătoare alese cu dragoste de André, acoperind clasice, cântece populare și valsuri încântătoare care te fac să vrei să dansezi. Alături de iubita lui Johann Strauss Orchestra, André face echipă cu fermecătorul Gospel Choir și cu invitați speciali surpriză, aducându-vă o petrecere răcoritoare, romantică și distractivă la cinematograful local - veți simți că dragostea este peste tot!  Împărtășiți o experiență de concert plină de muzică, dans, dragoste și fericire - Doar în cinematografe”, anunţă reprezentanţii cinematografului.

Concertul este sincronizat în limba engleză şi nu dispune de subtitrare în limba română. Biletele au fost puse în vânzare, putând fi achiziţionate pe site-ul www.cinemapalace.ro, în aplicaţia mobilă cinemapalace.app sau la caseria cinematografului.