Trupa Szigligeti a participat la ediţia din 2021 a Festivalului de Teatru „Városmajor”, cu producţia Occident Express şi a adus acasă două premii, ambele obţinute pentru prestaţia artistică a actorilor.

Premiile au fost decernate pentru şapte categorii distincte, iar în concurs au intrat şase producţii. Membrii juriului au fost următorii: actrița Ráckevei Anna, Máté Gábor, directorul general al Teatrului „Katona József”, scriitorul și regizorul Horváth János Antal și Benkő Nóra, directorul executiv al teatrului „Szabad Tér Színház”.

În cadrul galei care a avut loc  din 24 septembrie, trupa orădeană a fost distinsă cu două premii: premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar i-a fost acordat actorului Kiss Tamás, pentru interpretarea din spectacolul „Occident Express”, iar actrița Trabalka Cecília a fost distinsă cu premiul denumit Budapesta pentru Tinere Talente.
Orădenii care vor să revadă actorii trupei Szigligeti au ocazia de a-i admira în cel mai nou spectacol, „Csongor și Tünde, în care joacă aproape toţi membrii trupei. Premiera va avea loc vineri, 1 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Mare. Spectacolul pus în scenă de regizoarea Anca Bradu a fost pus în vânzare atât online, cât şi la agenţia de bilete a teatrului. La premiera din 1 octombrie, sunt valabile abonamentele de premieră „Szigligeti Ede”. Mai multe informații despre premierele stagiunii și oferta de abonamente se regăsesc pe site-ul oficial al teatrului, www.szigligeti.ro, respectiv în caietul de program al stagiunii.